Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσημη επίσκεψη Αντικυβερνήτη AHEPA HELLAS District 25 στην Κέρκυρα

AHEPA HELLAS District 25
16 Απριλίου 2019 / 07:03
Ελένη Κορωνάκη

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στη Κέρκυρα βρέθηκε για επίσημη επίσκεψη ο Αντικυβερνήτης AHEPA HELLAS District 25 κ. Κώστας Βαρσάμης προκειμένου

να ενημερωθεί για τη λειτουργία του Τμήματος της Κέρκυρας Chapter HJ 34 Corcyra AHEPA και να ενημερώσει τα μέλη για τους στόχους, τις δράσεις και την πορεία της Οργάνωσης.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Φαληράκι και ήταν ιδιαιτέρως εποικοδομητική, καθώς ο Αντικυβερνήτης προέβη σε αναφορές τόσο στην ίδρυση και εξέλιξη της Οργάνωσης, όσο και στην σύγχρονη και παγκόσμια ανάπτυξή της. Ακολούθως πληροφόρησε τα μέλη του Τμήματος αφενός για την προσφορά της AHEPA στα τρέχοντα εθνικά θέματα και στην καθοριστική συνδρομή της σε θέματα συνεργασίας των χωρών Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ και αφετέρου στη συνδρομή της AHEPA σε δράσεις εθελοντικής προσφοράς σε εθνικό επίπεδο.
Ο Πρόεδρος του Τμήματος της Κέρκυρας κ. Νίκος Δημητρόπουλος καλωσόρισε τον Αντικυβερνήτη, τόνισε τη σπουδαιότητα της επίσκεψής του για το Τμήμα της Κέρκυρας και ενημέρωσε για τις δράσεις προσφοράς που υλοποιούνται από το Charter HJ 34 Corcyra AHEPA με αποδέκτες την τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα τα Διαπόντια Νησιά.
Το Τμήμα της Κέρκυρας πρόσφατα συστάθηκε σε σωματείο παίρνοντας πλέον και νομική μορφή. Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Αντικυβερνήτη κ. Κώστα Βαρσάμη ορκίστηκαν τρία νέα μέλη και προστέθηκαν στα ήδη ιδρυτικά μέλη. Πρόκειται για τον κ. Δαφνή Δημήτρη αγγειοχειρουργό, τον κ. Νικολούζο Αναστάσιο επιχειρηματία και τον κ. Νικολούζο Στέφανο χειρουργό θώρακος – καρδιάς.
Για την ερχόμενη Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 προγραμματίζεται η επόμενη δράση του Τμήματος της Κέρκυρας Charter HJ 34 Corcyra AHEPA η οποία περιλαμβάνει εκδήλωση προσφορά στα παιδιά του Ορφανοτροφείου της Κέρκυρας και στους συνοδούς τους στο ξενοδοχείο Corfu Palace.

Ελένη Κορωνάκη

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.