Αντιφασιστική κινητοποίηση στο Ελληνικό το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου

Συγκέντρωση και διαδήλωση με αντιφασιστικό χαρακτήρα, ανακοίνωσαν “Αντιφασιστικές οργανώσεις-συλλογικότητες από τα νότια προάστια”, με ανακοίνωση που έδωσανσ τη δημοσιότητα.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: “Την Δευτέρα 3/12 το πρωί νεαρός αντιφασίστας από την περιοχή των νοτίων, δέχεται τραμπουκισμό από δύο φασιστοειδή στις αποβάθρες του σταθμού μετρό Ελληνικό. Μετά από απειλές και ύβρεις του σκίζουν αντιφασιστικό διακριτκό που έφερε στο μπουφάν του και συνεχίζουν να τον απειλούν και να τον στοχοποιούν.
Η αντίδραση μας ήταν άμεση και αντιφασιστικές συλλογικότητες/οργανώσεις από τα νότια προάστια μαζευτήκαμε για να συζητήσουμε πιθανή αντίδραση μας.

Επηρεασμένοι/ες φανερά από την άγρια δολοφονία αλβανού μετανάστη εργάτη στην Λευκίμμη Κέρκυρας από ντόπιο φασίστα μέλος της χρυσής αυγής αλλά και την προσπάθεια τις τελευταίες μέρες νεοναζιστών της χρυσής αυγής και όχι μόνο να πατήσουν πόδι στις γειτονιές μας, καλούμε το Σάββατο 8/12 στις 11πμ σε αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία στο σταθμό μετρό Ελληνικό”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος