Aθλητικό διήμερο στο Χαϊδάρι στη μνήμη του Ναπολέοντα Σουκατζίδη

Για 25η χρονιά θα διεξαχθούν το διήμερο 2-3 Ιουνίου 2018 οι αγώνες κλασσικού αθλητισμού δημοτικών σχολείων στο Χαϊδάρι, που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του ήρωα αγωνιστή Ναπολέοντα Σουκατζίδη, που εκτελέστηκε από τους Ναζί την 1η Μαΐου του 1944.

Aθλητικό διήμερο στο Χαϊδάρι στη μνήμη του Ναπολέοντα ΣουκατζίδηΜε κεντρικό σύνθημα “ο αθλητισμός είναι δικαίωμα για όλους”, ο Δήμος Χαϊδαρίου τονίζει πως: “Το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα από το συνολικό ετήσιο σχεδιασμό αντίστοιχων αθλητικών δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με την πρωτοβουλία του Δήμου Χαϊδαρίου.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να δίνουμε τη δυνατότητα να αγωνιστούν μαθητές και μαθήτριες από τα δημοτικά σχολεία της πόλης μας, να αντλήσουν τις αξίες του ευ αγωνίζεσθε, το στοιχείο του συναγωνισμού, να αγαπήσουν τον κλασσικό αθλητισμό γενικότερα”.

Aθλητικό διήμερο στο Χαϊδάρι στη μνήμη του Ναπολέοντα ΣουκατζίδηΣυνεχίζοντας ο Δήμος Χαϊδαρίου, αναφέρει ότι: “Ο αθλητισμός αποτελεί βασική μας προτεραιότητα, διότι η σωματική άσκηση και άθληση αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της ανάπτυξης και διάπλασης του παιδιού, του εφήβου, του νέου. Συμβάλει στην εκπαίδευση και εξέλιξη των ικανοτήτων του ανθρώπου, είναι βασικός πυλώνας στην ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας του νέου, έχει σαν αποτέλεσμα την ισορροπημένη ψυχική και σωματική υγεία. Για αυτό πρέπει να αποτελεί δικαίωμα για όλους!”.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο 1ο Αθλητικό Κέντρο Χαϊδαρίου (Ηρώων Πολυτεχνείου & Γ’ Σεπτεμβρίου) και οι ηλικιακές κατηγορίες είναι οι ακόλουθες:
Mαθητές-τριες Α’ τάξεων Δ.Σ
Mαθητές-τριες Β’ τάξεων Δ.Σ.
Mαθητές-τριες Γ ’ & Δ’ τάξεων Δ.Σ.
Mαθητές-τριες Ε’ & ΣΤ’ τάξεων Δ.Σ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος