Aυλαία στην Κατερίνη για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Στις 8μμ την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στην Κατερίνη.

Όπως αναφέρει η Εθελοντική Ομάδα δράσης νομού Πιερίας- Ο Τόπος μου, που τα τελευταία χρόνια έχει σημαντική κοινωνική δράση: “για 5η συνεχόμενη χρονιά προσέφερε μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους μέσα σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον στην φιλόξενη αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Σήμερα στις 8:00 το βράδυ θα βγουν από τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο τα τελευταία κεράσματα, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα γύρω από τη φωτιά και όλοι μαζί θα στείλουμε στον ουρανό 5 πολύχρωμα αερόστατα (όσα και τα χρόνια λειτουργίας του Χωριού μας) αποχαιρετώντας έτσι τον γέρο χρόνο. Θα συνεχίσουμε με πάρτι στο Αράνι και την Mila Re Band πίνοντας ότι απέμεινε από το ζεστό κρασί του καφενέ της Γιάννας και της Γιολάντας.

Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται κυρίως στις εθελόντριες και στους εθελοντές που εργάστηκαν φέτος στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου αλλά και σε όλες και όλους εσάς πού θα θέλατε να περάσετε μαζί μας μία όμορφη βραδιά”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος