Ενέδρα θανάτου για έναν άνδρα στην Αγία Παρασκευή Αττικής

Δολοφονική επίθεση με θύμα άνδρα αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων έγινε στις 9:30 απόψε έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής Αττικής. Θύμα ένας άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων και κατά τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το θύμα βρισκόταν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο στην οδό Νεαπόλεως και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστοι τον προσέγγισαν και τον πυροβόλησαν με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα.

Ειδικότερα, αυτόπτες μάρτυρες άκουσαν τρεις πυροβολισμούς και είδαν μια μοτοσικλέτα να φεύγει με μεγάλη ταχύτητα και με κατεύθυνση προς την περιοχή του Χολαργού.

Όπως είπαν, όταν πλησίασαν το αυτοκίνητο είδαν τον άνδρα, περίπου 40 χρονων, σε λίμνη αίματος, καθώς είχε δεχθεί πυροβολισμούς στο κεφάλι.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή.

Το θύμα ταυτοποιήθηκε και σύμφωνα με τα στοιχεία πρόκειται για άνδρα ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Ρεπορτάζ Δ. Καραστεφανής

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος