Pitch Your Failure: Αληθινές ιστορίες αποτυχίας στο Impact Hub Athens

Σε ένα pitching event διαφορετικό από τα άλλα, με αληθινές κι όχι τέλειες ιστορίες, διοργανώνεται την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Impact Hub Athens, με την υποστήριξη των Goethe-Institut Athen, Uidu, Ashoka και ChangemakerXchange.

Το Pitch Your Failure (PYF) είναι μία σειρά διοργανώσεων που πραγματοποιούνται σε πόλεις της Ευρώπης και χώρες της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν τους νέους κοινωνικούς επιχειρηματίες και όσους θέλουν να δημιουργήσουν ή έχουν ήδη μία πρωτοβουλία, σχετικά με τη διαχείριση της αποτυχίας και της δυσκολίας.

Η Αθήνα είναι η τρίτη στάση του PYF, μετά τη Ρώμη και το Βερολίνο. Η ομάδα του PYF αποτελείται από νέους κοινωνικούς επιχειρηματίες που ζουν και εργάζονται σε χώρες της Μεσογείου, όπου η έννοια της κοινωνικής επιχειρηματικότητας είναι ακόμα μια έννοια δυσνόητη και απόμακρη, συνδεδεμένη ίσως με την αποτυχία. Συναντήθηκαν στο πρόγραμμα ChangemakerXchange στο Παλέρμο τον Δεκέμβριο του 2016, και αποφάσισαν να συνεργαστούν για να απομυθοποιήσουν κάτι που είχαν όλοι ως κοινό χαρακτηριστικό: τον φόβο της αποτυχίας.

Στην Αθήνα, τέσσερις κοινωνικοί επιχειρηματίες και πολιτιστικοί διαχειριστές από το Μαρόκο, την Ισπανία, την Ελλάδα και την Κύπρο, θα μιλήσουν για μια αποτυχία τους.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, κάντε δωρεάν κράτηση στο:  https://tinyurl.com/y89lmljn 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος