Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2018: Από 27/8 έως 30/9 στο Δήμο Κορυδαλλού

Με καλλιτεχνικό πρόγραμμα o «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2018» του Δήμου Κορυδαλλού θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Αυγούστου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018 και περιλαμβάνει 27 εκδηλώσεις, εκ των οποίων οι 20 με ελεύθερη είσοδο, ο Δήμος Κορυδαλλού και Οργανισμός Άθλησης και Πολιτισμού αποχαιρετούν το καλοκαίρι τιμώντας τον πολιτισμό και παρουσιάζοντας ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Κορυδαλλού: “Κύριος χώρος των εκδηλώσεων είναι και φέτος το Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος », ενώ συναυλίες θα πραγματοποιηθούν για πρώτη χρονιά στο πάρκο του Δημαρχείου, αλλά και στο Cine Παράδεισος, στην αίθουσα «Πλειάδες» του Πνευματικού Κέντρου, στις πλατείες Αγίου Γεωργίου, Μερκάτη και στο γήπεδο Μπάσκετ του Σχιστού.

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2018: Από 27/8 έως 30/9 στο Δήμο Κορυδαλλού«Ο Δήμος Κορυδαλλού στηρίζει με συνέπεια τον πολιτισμό μέσω της διοργάνωσης ποιοτικών εκδηλώσεων, γιατί πιστεύουμε ότι ο πολιτισμός αποτελεί αγαθό, που πρέπει να παρέχεται στους πολίτες, ιδιαίτερα σε δύσκολες περιόδους. O φετινός «Πολιτιστικός Σεπτέμβρης» με το πλούσιο πρόγραμμα και τις επιλεγμένες εκδηλώσεις του στοχεύει να προσφέρει ανάσες ελπίδας, αισιοδοξίας και διέξοδο ποιοτικής ψυχαγωγίας» αναφέρει σε δήλωση του ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Δευτέρα 27 Αυγούστου, 8.30 μ.μ, με μια ρομαντική «πικ- νικ» μπουάτ βραδιά στο Πάρκο του Δημαρχείου, υπό το φως της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου και μουσικές του ’50, ’60, ’70 από πληθώρα καλλιτεχνών και ελεύθερη είσοδο.

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου, 8.30 μ.μ, στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη, ο οποίος μόνος επί σκηνής, παίζει και τραγουδάει τα τραγούδια του στην απλούστερη μορφή τους, μεταφέροντάς μας στη στιγμή της δημιουργίας τους. Είσοδος ελεύθερη.

Την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου, 8.30 μ.μ, συναυλία των Ιμάμ Μπαϊλντί σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά και την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. Στο πάρκο του Δημαρχείου με ελεύθερη είσοδο.

Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2018: Από 27/8 έως 30/9 στο Δήμο ΚορυδαλλούΑπό τις θεατρικές παραστάσεις, που θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Αμφιθέατρο «Θανάσης Βέγγος» ξεχωρίζουν οι: «Αντιγόνη» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη, Μανώλη Δούνια, «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, σε σκηνοθεσία Θέμου Μουμουλίδη με την Λένα Παπαληγούρα, «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Κώστα Τσιάνου με τους Πέτρο Φιλιππίδη, Παύλο Χαϊκάλη, Κώστα Κόκλα κ.α, «Αγαμέμνων» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Τσέζαρις Γραουζίνις με τη Μαρία Πρωτόπαππα, «Μόλις χώρισα» με τους Τζόυς Ευείδη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστα Κάππα, Θωμαϊδα Ανδρούτσου κ.α., «Άγρια Δύση» με τους Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Μπέση Μάλφα κ.α, «Τα ραδίκια ανάποδα» με τον Γιώργο Γαλίτη”.

Πληροφορίες
Πολιτιστικός Σεπτέμβρης 2018, 27 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου
Προπώληση εισιτηρίων από 20 Αυγούστου: Δευτέρα –Παρασκευή 9.00- 14.00 στο Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» Γρηγόρη Λαμπράκη & Καρυταίνης 4.
τηλ. 210 4963914-210 4970475

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος