«Indian Summers» στην ΕΡΤ1

Το έβδομο και το όγδοο επεισόδιο του Β΄κύκλου της συναρπαστικής ιστορικής – δραματικής σειράς εποχής «Indian Summers», παραγωγής Αγγλίας 2015, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 23:40.

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στο 1932 στη Σίμλα, μια πόλη στη βόρεια Ινδία φωλιασμένη στα μεγαλοπρεπή Ιμαλάια και στις φυτείες τσαγιού, τα τελευταία δραματικά χρόνια της αγγλικής αυτοκρατορίας. Κάθε καλοκαίρι, ο κυβερνήτης μαζί με τους αξιωματούχους του αφήνουν το καυτό Νέο Δελχί για να παραθερίσουν στη δροσιά της «μικρής Αγγλίας», όπως φαντάζονται τη Σίμλα, που για έξι μήνες γίνεται η πρωτεύουσα της Ινδίας. Από εκεί ασκούν τη διακυβέρνηση, ενώ, ταυτόχρονα, διασκεδάζουν μαζί με συζύγους, ερωμένες και διάφορες αδέσμευτες γυναίκες που ψάχνουν για σύζυγο. Όμως, η Ιστορία είναι εναντίον τους, η Ινδία θέλει ανεξαρτησία και η λάμψη αρχίζει να ξεθωριάζει. Ποιος θα μείνει όταν το καράβι βουλιάξει;

«Indian Summers» στην ΕΡΤ1

(Β΄Κύκλος) – Επεισόδιο 7ο: «Η πρόταση». H Σάρα Ράγουορθ με το γιο της Μάθιου επιστρέφουν στη Σίμλα μετά τη θυσία του Ντάγκι, ενώ ο Ραλφ λέει στην Άλις όσα γνωρίζει για τον Άφριν, προειδοποιώντας την να μείνει μακριά του. Η Άλις βλέπει επίσης, την πιο ευάλωτη πλευρά της Σίνθια. Η Σούνι πρόκειται να παντρευτεί τον φαινομενικά προοδευτικό Βίκραμ –γάμος που έχει κανονιστεί από παλιά, από τους γονείς. Παρ’ όλα αυτά, δέχεται πρόταση από τον Νασίμ αλλά και από τον Ίαν, ενώ ο Μαχαραγιάς συμφωνεί να υποστηρίξει τον Ραλφ αν μπορεί να κάνει σεξ με τη Μαντλέν. Ο Ραλφ φρίττει –ειδικά όταν η Μαντλέν συγκατατίθεται, αλλά και η Μαντλέν είναι εξίσου σοκαρισμένη από την απροκάλυπτη φιλοδοξία του συζύγου της.

«Indian Summers» στην ΕΡΤ1

(Β΄Κύκλος) – Επεισόδιο 8ο: «Το πάρτι γενεθλίων». Η Άλις με τον Άφριν αποφασίζουν να το σκάσουν στην Αυστραλία και η Σίνθια συμφωνεί να τους βοηθήσει. Ο Ραλφ έχει συμφιλιωθεί με τον Άφριν, αλλά τον πονά η προδοσία του Μαχαραγιά και ότι χρωστά στον Χάβιστοκ. Ο Ίαν ανακαλύπτει κάτι που έχει σχέση μ’ έναν φόνο που έγινε πριν από τρία χρόνια, αλλά η καρδιά του ραγίζει όταν η Σούνι τον απορρίπτει για τον Ναρές. Αυτό εξοργίζει την οικογένειά της, καθώς αυτός είναι μουσουλμάνος και όχι Παρσί. Οι Ράγουορθ αποφασίζουν να μείνουν στη Σίμλα, αλλά η Άλις και ο Άφριν το σκάνε μαζί με το αγοράκι της μετά το πάρτι γενεθλίων του. Όμως ο Χάβιστοκ τους παίρνει είδηση και τους προλαβαίνει.

«Indian Summers» στην ΕΡΤ1Ιστορική δραματική σειρά, παραγωγής Αγγλίας 2015.

Πρωταγωνιστούν: Χένρι Λόιντ Χιουζ, Τζούλι Γουόλτερς, Πάτρικ Μαλαχάιντ, Τζεμάιμα Γουέστ.

Η σειρά έχει μεταδοθεί εκτός από την Αγγλία, στις ΗΠΑ, στη Νέα Ζηλανδία, την Εσθονία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία και έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος