Φλώρινα: Επίσκεψη του Βουλευτή Κ. Σέλτσα

Array

Επίσημη επίσκεψη στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Κωνσταντίνος Σέλτσας. Ο κ. Βουλευτής είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Λάζαρο Παπουτζή και τους εργαζόμενους του Κέντρου για όλα τα νέα δεδομένα στην λειτουργία αυτής της κοινωνικής δομής ιδιαίτερα μετά την ψήφιση του νόμου για την αναμόρφωση του θεσμικού πλαισίου της αναδοχής και της υιοθεσίας.

Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα σχετικά με την περαιτέρω στελέχωση του Κέντρου με εξειδικευμένο προσωπικό, την συνεργασία του με τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Φλώρινας αλλά την δικτύωσή του με ευρωπαϊκούς οργανισμούς.

Ο κ. Βουλευτής στον χαιρετισμό του προς τους εργαζόμενους ανέφερε τα εξής: «επισκέπτομαι το Κέντρο για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο προκειμένου να συζητήσουμε για τον νέο τρόπο λειτουργίας των αναδοχών. Με τον νέο νόμο ανοίγουμε διάπλατα τις πόρτες στον θεσμό της αναδοχής. Η αναδοχή δεν είναι μόνο μια απλή διαδικασία. Είναι δικαίωμα των παιδιών να έχουν την φροντίδα της οικογένειας. Οφείλω να σας συγχαρώ για το έργο σας. Τόσο εγώ προσωπικά όσο και η Πολιτεία είμαστε δίπλα σας σε αυτή την προσπάθεια. Στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας, καθώς είναι η μοναδική κρατική δομή τέτοιου τύπου σε ολόκληρη της Περιφέρεια».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος