Γιορτή Μανταρινιού σε Άρτα και Αθήνα

Σε Άρτα και Αθήνα θα πραγματοποιηθεί για μια ακόμη χρονιά η Γιορτή Πορτοκαλιού – Μανταρινιού – Ακτινιδίου και Ελιάς, η οποία διεξάγεται για 5η συνεχή χρονιά. Φέτος, από τις 2 έως τις 4 Δεκεμβρίου το ραντεβού δίνεται στην Ανέζα Άρτας και την Αθήνα, στην οποία η Γιορτή ταξιδεύει για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ώστε να προβάλλει στο κοινό της πρωτεύουσας τα προϊόντα της περιοχής.Γιορτή Μανταρινιού σε Άρτα και Αθήνα

Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου από τις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ανέζας η καθιερωμένη Γαστρονομική γιορτή με τη συμμετοχή Πολιτιστικών Συλλόγων της Άρτας και παρουσίαση μαγειρικών συνταγών βασισμένων στα προϊόντα στα οποία είναι αφιερωμένη η Γιορτή.

Την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου, το πρόγραμμα συνεχίζεται στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου θα πραγματοποιηθεί από τις 11 το πρωί ειδική επιστημονική εκδήλωση με ομιλίες ειδικών πάνω αγροτικό και καλλιεργητικό προφίλ της Άρτας και στην προώθηση των τοπικών προϊόντων.
Τέλος, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου από τις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί έκθεση τοπικών προϊόντων της Άρτας στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος