Αλλάζει η κεντρική πλατεία στο Γάζι

Τη σύμβαση ανάπλασης της πλατείας Μιχάλη Κατσαμάνη στο κέντρο του Γαζίου, προϋπολογισμού 180.000 ευρώ, υπέγραψε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης. Θα γίνουν εργασίες με σκοπό την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της πλατείας.

Στις εργασίες περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων η καθαίρεση όλων των υφιστάμενων κατασκευών, η απομάκρυνση του αστικού εξοπλισμού, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί σε άλλους χώρους, εκσκαφές για τη διαμόρφωση υποστρώματος και νέου δαπέδου.
Παράλληλα θα δημιουργηθεί νέος χώρος εκδηλώσεων με σκηνή, διάφορα καθιστικά για τους πολίτες, θα τοποθετηθεί σύγχρονος αστικός εξοπλισμός, νέα παιδική χαρά, πέργκολες, θέσεις ποδηλάτων, ενώ θα κατασκευαστεί και ένα συντριβάνι, στο κέντρο της νέας πλατείας.
Σε δηλώσεις του ο κ. Μαμουλάκης τόνισε: «Ξεκινάμε μια ακόμα σημαντική ανάπλαση στην πλατεία Μ. Κατσαμάνη του Γαζίου, μια ανάπλαση που αλλάζει ριζικά την εικόνα του κέντρου της πόλης μας. Σύντομα, η νέα πλατεία θα εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους και θα αποτελεί έναν ακόμα πιο ευχάριστο, φιλικό και λειτουργικό χώρο παιχνιδιού, χαλάρωσης και αναψυχής».
Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος