Καλαμάτα: Εγκαίνια του γραφείου της παράταξης Μάκαρη

Τα επίσημα εγκαίνια των γραφείων του “Ανοιχτού Δήμου”, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα. Τα γραφεία, που βρίσκονται στην οδό στην οδό Π. Καίσαρη 27, θα είναι καθημερινώς ανοιχτά 6-8 μμ.

Σε σχετική ανακοίνωση του Ανοιχτού Δήμου αναφέρει τα εξής:

Καλαμάτα: Εγκαίνια του γραφείου της παράταξης Μάκαρη«Πέντε μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΗΜΟΣ και ο επικεφαλής του Μανώλης Μάκαρης, με ένα σύγχρονο και πλήρες πρόγραμμα που «απαντά» στα προβλήματα των δημοτών και με στόχο την ανάπτυξή της πόλης συνολικά, συνεχίζουν τον δημιουργικό διάλογο με τους πολίτες, τους συλλόγους και τους φορείς.

Αποτέλεσμα αυτού του εποικοδομητικού διαλόγου είναι η συμμετοχή στην παράταξη στελεχών ικανών, με διάθεση για ουσιαστική προσφορά και οι οποίοι αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας. Πολίτες άξιοι που έχουν στελεχώσει την παράταξη και τους αγώνες της με υπευθυνότητα και πολιτικό ήθος όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και νέα πρόσωπα με σπουδαία παρουσία στο κοινωνικό γίγνεσθαι του Δήμου μας.

Το μήνυμα της παράταξης, μήνυμα μια άλλης προοδευτικής και αναπτυξιακής αυτοδιοικητικής πορείας για την πόλη έγινε πράξη τα τελευταία πέντε χρόνια μέσα από την συνεχή παρουσία της παράταξης και του επικεφαλής της, Μανώλη Μάκαρη. Μια παρουσία που με γνώση, με προτάσεις και με όραμα καθόρισε τα αυτοδιοικητικά πράγματα στο Δήμο Καλαμάτας με το βλέμμα στο μέλλον αλλά με γνώμονα πάντα την καθημερινότητα της πόλης  και στόχευση  την ποιότητα ζωής των πολιτών.

Με σκοπό λοιπόν την άμεση και καθημερινή επικοινωνία με τους πολίτες ο Ανοιχτός Δήμος ξεκίνησε την λειτουργία γραφείων στην οδό Π.Καίσαρη 27 τα οποία είναι καθημερινώς ανοιχτά 6-8 μμ.

Τα επίσημα εγκαίνια των γραφείων θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 6 μμ.

Εκεί ο επικεφαλής της παράταξης Μανώλης Μάκαρης θα μιλήσει για τους στόχους του ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, που δεν είναι άλλοι από μια Καλαμάτα με όραμα, κοινωνική προσφορά, αλλά και αναπτυξιακή προοπτική για όλες τις γειτονιές, για όλους τους δημότες.

Η παράταξή μας καλεί όλους τους πολίτες της Καλαμάτας στην  εκδήλωση των εγκαινίων. Για να συνεχίσουμε τον διάλογο που έχουμε ξεκινήσει για την πόλη που οραματιζόμαστε και μπορούμε να πραγματοποιήσουμε».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος