Καλαμάτα: Πιστοποίηση επιτέλους για το Μέγαρο Χορού

Παίρνει επιτέλους την πιστοποίηση το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, το οποίο αναμένεται να εγκαινιαστεί με ιδιαίτερες εκδηλώσεις, παρουσία του συντοπίτη μας Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Η επιθεώρηση του συστήματος ελέγχου της σκηνής στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας ολοκληρώθηκε επιτυχώς από τον οργανισμό πιστοποίησης TÜV SÜD και απομένει η αποστολή της θετικής αναφοράς ελέγχου για την πιστοποίηση αυτού του σπουδαίου έργου, που αποτελεί «φάρο πολιτισμού», όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, χθες Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018. Σχετικό έγγραφο παρέλαβε ο Δήμος Καλαμάτας από την TÜV SÜD και ο Δήμαρχος δήλωσε ευτυχής διότι «τελειώσαμε με το Μέγαρο Χορού», προσθέτοντας τα εξής: «Λάβαμε και την πιστοποίηση από την γερμανική εταιρεία ότι όλα είναι εντάξει. Επομένως, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ως προς το θέμα αυτό».

Ο Δήμαρχος προσέθεσε ότι «τα εγκαίνια του Μεγάρου Χορού θα γίνουν με τον πλέον επίσημο τρόπο, λίαν προσεχώς, από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και συμπατριώτη κύριο Προκόπιο Παυλόπουλο, ασφαλώς και με την παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού. Πολλοί δούλεψαν γι’ αυτό το μεγάλο έργο που υπερβαίνει τα όρια του τόπου μας, επομένως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας – λογικά – θα είναι αυτός ο οποίος θα το εγκαινιάσει – και το επιθυμεί άλλωστε», κατέκλεισε δε όσα είπε ως εξής: «Μεγαλοπρεπή εγκαίνια, με μεγάλα σχήματα από την Αθήνα και με παρουσία όλων, όσοι συνέβαλαν – και του Περιφερειάρχη».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος