Ένας χρόνος λειτουργίας του Ερυθρού Σταυρού Δράμας

Με αφορμή τον ένα χρόνο λειτουργίας του Ερυθρού Σταυρού Δράμας, εκδήλωση – ημερίδα υγείας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Δημαρχείο Δράμας. Ομιλητές θα είναι οι: Dr Κ. Ξενοφών Κροκίδης Παθολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Μάϊνζ Γερμανίας – Διευθυντής ΕΣΥ στο Γενικό Νοσοκομείο καβάλας και Αντιπρόεδρος Π.Τ. Ερυθρού Σταυρού Καβάλας και ο Dr Ανδρέας Ξάνθης Ειδικός Παθολόγος, Διδάκτωρ ΑΠΘ με μεταπτυχιακό στα Εγκεφαλικά Επεισόδια ΔΠΘ.

Εντωμεταξύ το Περιφερειακό Τμήμα Δράμας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, ετοιμάζει εκπαίδευση Νέας σειράς Εθελοντών Νοσηλευτικής, η οποία θα ξεκινήσει το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου. Η εκπαίδευση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε Άνδρες και Γυναίκες (ηλικίας από 18 έως 65), κατόχους απολυτηρίου Λυκείου ή άλλου ισοτίμου τίτλου του Εξωτερικού, οι οποίοι να έχουν διάθεση εθελοντικής προσφοράς.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση (μαθήματα Νοσηλευτικής, Πρώτων βοηθειών, Ανατομίας, Παθολογίας, Χειρουργικής και Διαιτολογίας) καθώς επίσης και πρακτική άσκηση στο Νοσοκομείο Δράμας. Τα μαθήματα θα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα τις απογευματινές ώρες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στο 2521032360.

Ένας χρόνος λειτουργίας του Ερυθρού Σταυρού Δράμας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος