Καβάλα: Δράσεις φιλαναγνωσίας για μαθητές δημοτικού

Τη λειτουργία ομάδων φιλαναγνωσίας για παιδιά της τρίτης, τετάρτης, πέμπτης και έκτης Δημοτικού θα ξεκινήσει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» στην προσπάθεια προσέγγισης των λιλιπούτειων φίλων της.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (3ος όροφος) και ώρα 19:00 έως 20:00 το απόγευμα με συχνότητα δεκαπενθήμερου και διάρκεια έως και τον μήνα Μάρτιο του 2019. Οι ημέρες υλοποίησης θα καθοριστούν με την ολοκλήρωση των ομάδων. Οι θεματικές ενότητες που θα καλύψουν οι συναντήσεις των ομάδων θα αφορούν το λογοτεχνικό έργο των συγγραφέων παιδικής λογοτεχνίας Χρήστου Μπουλώτη και Τασούλας Τσιλιμένη.
Συντονιστής και κύριος εμψυχωτής των ομάδων φιλαναγνωσίας με τίτλο «Ονειροκουβαλητές σε δράση» είναι ο Διευθυντής του 2ου Δημοτικού Σχολείου και υποψήφιος Δρ Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνος Βλαστάρης. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παιδιών είναι η εγγραφή τους που θα πραγματοποιηθεί από τον υπεύθυνο κηδεμόνα τους στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Έναρξη εγγραφών από τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου και ώρες Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή από 09:30 έως 15:00 και Τρίτη, Τετάρτη από 13:30 έως 20:00. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος