Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή Ενημέρωση

Νέος αρχηγός ΓΕΣ ο Γεώργιος Καμπάς
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΣτην ηγεσία του Γενικού Επιτελείου Στρατού επιλέχθηκε ο μέχρι χθες Διοικητής του Δ΄Σώματος Στρατού Γεώργιος Καμπάς. Ο Αντιστράτηγος επιλέχθηκε ομόφωνα από το ΚΥΣΕΑ, που συνεδρίασε το βράδυ της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη θέση του Αρχηγού ΓΕΣ και θα διαδεθχεί τον Αλκιβιάδη Στεφανή. Ο Στρατηγός, εισήχθη προληπτικά στο Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης λόγω καρδιακών ενοχλήσεων, πήρε εξιτήριο και θα πάρει μέρος κανονικά  στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων.

Περιφέρεια
Τεχνική συμβουλευτική υποστήριξη από τον ΟΟΣΑ εξασφάλισε η Περιφέρεια
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΩς μία από τις συνολικά πέντε Περιφέρειες στην Ευρώπη που θα λάβουν τεχνική συμβουλευτική υποστήριξη από τον ΟΟΣΑ για την υλοποίηση σχεδιαζόμενων αναπτυξιακών τους έργων επιλέχθηκε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μετά από υποψηφιότητα που υπέβαλε στον Οργανισμό Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) και στη Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (DG Regio). Η πρόταση που κατέθεσε η Περιφέρεια αφορά στο έργο Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση Οροσειράς της Ροδόπης και Ποταμού Νέστου, ένα σύνολο έργων και παρεμβάσεων που σχεδιάζει η Περιφέρεια για την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος, τη βελτίωση της προσβασιμότητας και την ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης στην οροσειρά της Ροδόπης και στον ποταμό Νέστο. Το προτεινόμενο έργο αξιολογήθηκε θετικά γιατί αφορά σε μία περιοχή που παρουσιάζει περιβαλλοντικό ενδιαφέρον, διασυνοριακότητα και πολιτιστική ποικιλομορφία.

Πρωτογενής Τομέας
Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του ΠΑΑ 2014-2020
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΔημοσιεύτηκε η 1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020», με την οποία για την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ κατανεμήθηκε το ποσό των 6,272 εκατομμυρίων ευρώ και καλούνται οι ενδιαφερόμενοι αγρότες να υποβάλλουν αιτήσεις ένταξης. Με το υπομέτρο αυτό, στους αγρότες κατόχους μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων που θα ενταχθούν, προβλέπεται η παροχή κατ’ αποκοπή οικονομικής ενίσχυσης συνολικού ύψους 14.000 ευρώ που θα καταβληθεί σε δύο δόσεις με σκοπό την εφαρμογή επιχειρηματικού σχεδίου που στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη των υφιστάμενων μικρών εκμεταλλεύσεών τους. Περίοδος υποβολής αιτήσεων – φακέλων υποψηφιότητας από 4 Μαρτίου 2019 έως 15 Μαΐου 2019.

Ενημερωτική εκδήλωση
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΕνημερωτική συνάντηση με θέμα «Συμβολαιακή γεωργία στην καλλιέργεια των ακρόδρυων (μυγδαλιά, καρυδιά, καστανιά, φιστικιά, φουντουκιά, ανακάρδια, μακαντάμια, πεκάν) μια προοπτική τοπικής ανάπτυξης» διοργανώνει το ΓΕΩΤΕΕ παράρτημα Θράκης. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο αμφιθέατρο του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Κόσμιο Δήμου Κομοτηνής σήμερα στις 6 το απόγευμα.

Οικονομία
Εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΑνοιχτή εκδήλωση με χαρακτήρα αλληλεγγύης για τη στήριξη του ΔΑΔΑΑ θα πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου στις 11.30 το πρωί στη Λέσχη Κομοτηναίων από τον Εμπορικό Σύλλογο Κομοτηνής. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το έργο του Συλλόγου . Η εκδήλωση θα έχει και αλληλέγγυο χαρακτήρα καθώς το αντιπροσωπευτικό σωματείο των Εμπόρων της πόλης μας θα στηρίξει το έργο του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ. Η εκδήλωση θα κλείσει με την καθιερωμένη από κοπή βασιλόπιτας και την ανάδειξη του τυχερού της χρονιάς.

Τοπική Αυτοδιοίκηση
Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κομοτηνής
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΣυνεδριάζουν τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Κέντρου σήμερα στις 14.00.Μεταξύ άλλων θα συζητηθεί το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» , αλλά και η επιχορήγησης της Στέγης Πολιτισμού και Λαογραφίας «ΦΙΛΟΤΕΧΝΕΣ».

Εθελοντισμός
Στήριξη του ΔΑΔΑΑ
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΠραγματοποιήθηκε χθες η κοινή εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας των τμημάτων Κομοτηνής AHEPA ORFEUS και NIRIIDES CH 423 DAUGHTERS OF PENELOPE κατά την οποία οι NIRIIDES παρέδωσαν δωροεπιταγή στον σύλλογο παιδιών με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, αυτισμό και asperger (ΔΑΔΑΑ Κομοτηνής) για τις λειτουργικές ανάγκες του συλλόγου τους και την επιβράβευση του έργου τους.

Στρατός
Συνεχίζεται η εθελοντική προσφορά από το Δ.Σ.
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΣτρατιωτικό ιατρικό κλιμάκιο του Δ΄ Σώματος Στρατού και της 29ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού αποτελούμενο από Ιατρό Άνευ Ειδικότητας και Οδοντίατρο, θα επισκεφτεί το μειονοτικό δημοτικό σχολείο στο χ. Δαρμένη Ν. Ροδόπης, από 09:30Ω έως 11:00Ω, για δωρεάν υγειονομικές εξετάσεις των μαθητών την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019.

Μητρόπολη
Ομιλία για τους τρεις Ιεράρχες
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΗ Ιερά Μητρόπολις Μαρωνείας και Κομοτηνής σε συνεργασία με τον Συνδέσμου Θεολόγων Νομού Ροδόπης διοργανώνει επίκαιρη ομιλία προς τιμή των τριών Ιεραρχών, προστατών και εφόρων της Παιδείας. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την παραμονή της εορτής, αύριο Τρίτη, 29ην Ἰανουαρίου 2019 στις επτά το απόγευμα στην αίθουσα του Ἐμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης με κεντρικό ομιλητή τον Καθηγητή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κ. Αθανάσιο Μαυρομάτη, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα: «Μηνύματα του λόγου και του έργου των τριών Ιεραρχών στον άνθρωπο της σύγχρονης εποχής».

Η Μητροπόλη κερνά καφέ
Όσα παιδιά παρευρεθούν και παρακολουθήσουν την πρωινή λειτουργίας της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου, ημέρα των Τριών Ιεραρχών, στον καθεδρικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, θα δεχθούν ως δώρο της Μητρόπολης ένα κουπόνι, ώστε να πιουν δωρεάν τον καφέ ή όποιο άλλο ρόφημα σε ένα από τα είκοσι καταστήματα της Κομοτηνής, που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία. Η Μητρόπολη ήρθε σε επαφή με το Σωματείο Καφεπωλών Κομοτηνής και Περιφέρειας και είκοσι καταστήματα ανταποκρίθηκαν, ώστε να συμμετάσχουν σε αυτή την δράση. Η Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής θα ενισχύσει χρηματικά το Σωματείο.

Παιδεία
Εθελοντική αιμοδοσία
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΕθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη, 30-01-2019, τιμώντας την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής από τις 09:30 π.μ. μέχρι τις 13:30 μ.μ. συνδιοργανώνουν η Ε.Λ.Μ.Ε. Ροδόπης, η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης δια της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών ΠΕ Ροδόπης, σε συνεργασία με τη Δ/νση Α/θμιας Εκπαίδευσης, το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ροδόπης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής. «Είμαστε βέβαιοι ότι οι εκπαιδευτικοί της Ροδόπης, αλλά και οι συμπολίτες μας της Ροδόπης, θα ανταποκριθούν με ευαισθησία σε αυτή την πρόσκληση αλληλεγγύης προσφέροντας σιγουριά και ελπίδα στους συμπολίτες μας και ανακούφιση στη χώρα μας που “αιμορραγεί” εισάγοντας το αίμα που έχουμε ανάγκη.» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ Ροδόπης και σημειώνει πως «Είναι η ένατη φορά που η Εκπαιδευτική Κοινότητα της Ροδόπης διοργανώνει τέτοιας κλίμακας εθελοντική αιμοδοσία και η φιλοδοξία μας είναι να καθιερώσουμε σε ετήσια βάση αυτή την προσφορά αίματος και ζωής από τους εκπαιδευτικούς. Εμείς οι εκπαιδευτικοί πρέπει να δώσουμε το παράδειγμα αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας δίνοντας 10 λεπτά από το χρόνο μας.»

Κοινωνία
Ετήσια πίτα του Συλλόγου Πολυτέκνων
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΤην βασιλόπιτα του για το νέο έτος έκοψε ο Σύλλογος πολυτέκνων Ροδόπης στο ίδρυμα Παπανικολάου στην Κομοτηνή παρουσία του ηγουμένου της Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους Εφραίμ, και του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν 26 παιδιά πολύτεκνων οικογενειών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και που αρίστευσαν στις σχολικές επιδόσεις τους στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Επίσης τιμήθηκαν τέσσερις γυναίκες και μητέρες οι Άννα Αρβανιτίδου, Βιολέτα Βατιάνη, Κατερίνα Μπασδάνη και Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου, που κατά το 2018 απόκτησαν τέταρτο παιδί.

Δήλωση της Β.Ελευθεριάδου
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή Ενημέρωση« Βασικό πρόβλημα του έθνους η υπογεννητικότητα» ανέφερε σε σχόλιο της η πολιτευτής της ΝΔ κα Βούλα Ελευθεριάδου με αφορμή τη συμμετοχή της στην εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου Πολυτέκνων. « Η πολιτεία έχει την ηθική υποχρέωση να εφαρμόσει σταθερή πολιτική ενίσχυσης των οικογενειών αυτών.» τόνισε η κα Ελευθεριάδου.

Πολιτισμός-Εκδηλώσεις
Διεθνή κυκλοφορία του άλμπουμ τους για τους Rodopi Ensemble
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΜεγάλη επιτυχία για το μουσικό συγκρότημα Rodopi Ensemble, στο οποίο συμμετέχουν τα αδέρφια Γιάννης και Γιώργος Παγκοζίδη, μαζί με τον Κυριάκο Πετρά και τον Δρόσο Κουτσοκώστα, καθώς πέτυχαν την επίσημη διεθνή κυκλοφορία του άλμπουμ τους από την δισκογραφική εταιρία ARC Music με έδρα το Λονδίνο. Η ηχογράφηση έγινε εξ ολοκλήρου στα εργαστήρια ήχου «Πολύφημον» και «Μαγική Πυξίδα» με έδρα τη Μαρώνεια Ροδόπης. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι: #Thraki – Thrace the Paths of Dionysus και είναι ένα πολύχρωμο μωσαϊκό με μουσικές και τραγούδια από την πλούσια παράδοση της ευρύτερης περιοχής.

«Ανδρέας Παπανδρέου ο οικονομολόγος»

Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή Ενημέρωση

Το νέο βιβλίο του Νίκου Παπανδρέου, με τίτλο «Ανδρέας Παπανδρέου ο οικονομολόγος» παρουσιάζουν την προσεχή Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου στις 20:00 στη Λέσχη Κομοτηναίων το βιβλιοπωλείο «Δημοκρίτειο» και οι Εκδόσεις Καστανιώτη. Με τον Νίκο Παπανδρέου θα συνομιλήσει ο οικονομολόγος Θάνος Αργυρόπουλος, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νατάσσα Βαφειάδου.

Συναυλία με τον Στέφανο Κορκολή στην Κομοτηνή
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΣυναυλία με τον Στέφανο Κορκολή θα δοθεί στο Μέγαρο Μουσικής την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ. Προπώληση από το Δημοκρίτειο βιβλιοχαρτοπωλείο στην Κομοτηνή, βιβλιοπωλείο Πυργέλη στην Ξάνθη και βιβλιοπωλείο Βαταμίδη στην Αλεξανδρούπολη. Τιμές εισιτηρίων VIP 25 ευρώ, πλατεία 20 ευρώ, εξώστης 15 ευρώ. Μαζί με τον Κορκολή εμφανίζεται και η Σοφία Μανουσάκη.

«Ο Ψηλορείτης» γλεντά
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΤο ετήσιο ραντεβού τους δίνουν οι φίλοι και τα μέλη του Συλλόγου Κρητών Ν. Ροδόπης «Ο Ψηλορείτης» για την εκδήλωση κοπής της πίτας που πραγματοποιεί ο Σύλλογος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 13.00 στο Poseidonio Palace, στο 7ο χλμ. Κομοτηνής-Λάγους.

Βιβλιοπαρουσίαση

Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή Ενημέρωση

Οι εκδόσεις Διόπτρα και το βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο συνδιοργανώνουν δωρεάν σεμινάριο του Νικόλα Σμυρνάκη βασισμένο στο νέο του βιβλίο “Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω; – Νικόλας Σμυρνάκης” την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, 18:30 στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Κομοτηνή 25310 84040). Είσοδος ελεύθερη. Τον συγγραφέα προλογίζει ο life & business coach Θεράπων Φάκας.

Αστυνομία
Συλλήψεις διακινητών
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΣυνελήφθησαν την Πέμπτη το πρωί, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, δύο διακινητές, ένας 53χρονος αλλοδαπός και ένας 23χρονος ημεδαπός, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας είκοσι μη νόμιμους μετανάστες. Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι ο 23χρονος, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο (ρυμουλκό μετά ρυμουλκούμενου) που οδηγούσε ο 53χρονος, με το οποίο μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα είκοσι άτομα. Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου.

Σύλληψη 30χρονου ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΣυνελήφθη την 25-1-2019 το μεσημέρι, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 30χρονος ημεδαπός, διότι, το πρωί της ίδιας ημέρας, διέρρηξε οικία στην πόλη της Κομοτηνής, χωρίς όμως να αφαιρέσει οτιδήποτε από το εσωτερικό της, καθόσον έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια και τράπηκε σε φυγή.

Λιμεναρχείο
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΣύλληψη στο Πόρτο Λάγος για κατοχή – μεταφορά δίθυρων μαλακίων (οστράκων) ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων με σκοπό την πώληση -εμπορία τους
Οκτακόσια είκοσι κιλά (820 kg) όστρακα, ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση, υπολειπομένων διαστάσεων, εντοπίστηκαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Β’ Λιμενικού Τμήματος Πόρτο Λάγους, ενώ συνελήφθη ένας 52χρονος, για κατοχή και μεταφορά με σκοπό την πώληση – εμπορία της ανωτέρω ποσότητας οστράκων.
Συγκεκριμένα, κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε στη χερσαία ζώνη λιμένα Λάγος, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής και κλιμακίου του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, ο ανωτέρω κατελήφθη να έχει φορτώσει και να μεταφέρει με Ε.Ι.Χ όχημα, χωρίς να κατέχει την προβλεπόμενη άδεια οδήγησης, πενήντα τέσσερις (54) σάκους όστρακα, του είδους αχιβάδα, υπολειπομένων διαστάσεων και ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση, συνολικού βάρους οκτακοσίων είκοσι κιλών (820 kg).
Από την οικεία Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα και η εν λόγω ποσότητα οστράκων, η οποία πρόκειται να καταστραφεί.

Αθλητικά
Δεύτερος αγώνας Beer Run
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΟ δεύτερος αγώνας Beer Run στην Ελλάδα που διοργανώνεται από την ομάδα των BEERunners Komotinis σε συνεργασία με την Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης και τον Σύλλογο ατόμων με αναπηρία «Ηρόδικος» θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου στις 12:00, στην Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης στην βιομηχανική περιοχή Κομοτηνής. Οι εγγραφές μόλις άνοιξαν ενώ το κόστος συμμετοχής είναι δέκα ευρώ, τα οποία κατατίθενται στον σύλλογο “Ηρόδικος”.

Βαθμός και καλή εμφάνιση για την Ξάνθη

Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή Ενημέρωση
C

Λευκή ισοπαλία και πολύτιμος βαθμός για την Ξάνθη στο Αγρίνιο. Το παιχνίδι με τον  Παναιτωλικό ήρθε ισόπαλο 0-0. Αν και εκτός έδρας η Ξάνθη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ειδικά στο δεύτερο μέρος, παρά τις πολλές απουσίες των πλέον βασικών ποδοσφαιριστών όπως οι Γέντρισεκ, Κάστρο, Ντουρίσκοβιτς, Λισγάρα. .

Απόλλων –ΓΑΣ 78-79
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΑπόλλων -ΓΑΣ  78-79. Νίκη για την ομάδα της Κομοτηνής μετά από ένα παιχνίδι πού πήγε στην παράταση με 2/2 βολές του Μαγουλά 1,5″ πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου και 2/2 βολές του Λεχούδη Κίμωνα 10″ πριν τη λήξη της παράτασης.

Μπάσκετ και νίκη
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΜία ακόμα νίκη σημείωσε το ανδρικό τμήμα μπάσκετ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής που επικράτησε με 63-56 του ΑΟ Χρυσούπολης το απόγευμα του Σαββάτου. Ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν είχαν πολύ και αυτοί έδειξαν ετοιμοπόλεμοι!

16η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή Ενημέρωση16η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής κατηγορίας ο εκπρόσωπος της Ροδόπης, ΠΑΟΚ Κοσμίου, ηττήθηκε από τον Αλέξανδρο Κιλκίς 1-2.Σπουδαία νίκη 1-0 για το Νέστο Χρυσούπολης στην εκπνοή του παιχνιδιού στο “Φώτης Κοσμάς” απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης η Καβάλα επικράτησε με 2-0 του Άρη Αβάτου. Η Ασπίδα Ξάνθης γνώρισε την ήττα με 0-2 από τον Πανσερραϊκό, ενώ Ορφέας Ξάνθης και Καλαμπάκι ήρθαν ισόπαλοι μηδέν- μηδέν.

Καιρός:
Κομοτηνή: 28-1-2019 Ειδήσεις- Πρωινή ΕνημέρωσηΝεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές  και πιθανόν τις βραδινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τις βραδινές ώρες στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος