Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018

Κυβέρνηση
Σύσκεψη στο Υπ. Οικονομίας για το νέο κτίριο του Ειδικού Σχολείου Γενισέας
Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018

Σύσκεψη στο Γραφείο του Υφυπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθη Γιαννακίδη με θέμα την ανέγερση δύο σχολικών μονάδων στο Δήμο Αβδήρων πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 08/10/18.

Στη σύσκεψη μετείχαν ο Πρόεδρος της «Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» Γιώργος Μπιτάκος, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ο Προϊστάμενος του ΚΕΔΔΥ Ξάνθης Γιώργος Χατζηθεοδώρου και υπηρεσιακοί παράγοντες. Αντικείμενό της ήταν η επιτάχυνση των διαδικασιών για την ανέγερση νέων κτιρίων για το Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ξάνθης (Ειδικό σχολείο) καθώς και το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, σε Γενισέα και Διομήδεια αντίστοιχα.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε ότι από την πλευρά του ΚΤΥΠ Α.Ε. θα εκπονηθούν οι αναγκαίες μελέτες ενώ δρομολογήθηκαν οι επόμενες διαδικασίες για την ένταξη και χρηματοδότηση των έργων στα δύο σχολεία, αρχής γενομένης από το ΕΕΕΕΚ Γενισέας.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Στάθης Γιαννακίδης εξέφρασε την πολιτική βούληση και στήριξη για το δίκαιο αίτημα που απασχολεί μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και την τοπική κοινωνία της Ξάνθης και σημείωσε ότι αναμένονται τα επόμενα βήματα από την πλευρά της αυτοδιοίκησης.

Κοινωνική Οικονομία
Και φέτος Έκθεση Κ.ΑΛ.Ο στο κέντρο της πρωτεύουσας
Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018
Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, διοργανώνουν και φέτος την 2ης Έκθεση Φορέων Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας, ΚΑΛΟ ΑΤΗΕΝS EXPO ΄18, από 7 έως 11 Νοεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, στους χώρους του αίθριου του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Στο επίκεντρο του σχεδιασμού της έκθεσης είναι η δυνατότητα των εκθετών όχι μόνο να προβάλλουν τον φορέα τους, αλλά σε συνεργασία με άλλους φορείς να οργανώσουν θεματικές συζητήσεις και εργαστήρια και να παρουσιάσουν θέματα που αφορούν τον κλάδο τους.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Φορείς Κ.ΑΛ.Ο. που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας.
Η προθεσμία για την υποβολή της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018.
Η συμμετοχή για τους εκθέτες και η είσοδος για τους επισκέπτες είναι δωρεάν.
Για περισσότερες πληροφορίες:
E-mail: expo_kalo@ypapk.gr
Τηλέφωνα: 210 3256038, 210 3256480.

Ημερίδα από το Δίκτυο ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΜ-Θ στην Ξάνθη την Δευτέρα
Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018
Το Δίκτυο Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (ΑΜΘ), σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, διοργανώνουν την ερχόμενη Δευτέρα στις 17.00 μμ, στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης στη Ξάνθη (Καπναποθήκη Π, Καπνεργατών 9, Ξάνθη), στην εκδήλωση με θέμα: «Κοινωνική Οικονομία: μια πρόκληση για την εποχή μας».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παρουσίαση καλών πρακτικών από ΚΟΙΝΣΕΠ της ΑΜ-Θ και της Κεντρικής Μακεδονίας.
Παρουσίαση του εξ αποστάσεως εκπαιδευτικού προγράμματος για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, σε συνεργασία με το – ΤΕΙ ΑΜ-Θ.
Τέλος η δράση Δια-δραστήριο: Η Κοινωνική Οικονομία και το θεσμικό της πλαίσιο στην Ελλάδα. Προκλήσεις και προοπτικές, όπου θα περιλαμβάνει σύντομη παρουσίαση (15 λεπτά) του Νόμου 4430/2016 από μέλη του Δικτύου ΚοινΣΕπ ΑΜΘ και ειδικούς.
Η εκδήλωση αφορά σε όλες και σε όλους που επιθυμούν είτε να δραστηριοποιηθούν είτε να γνωρίσουν περισσότερα για τον τομέα της Κοινωνικής Οικονομίας.
Αξίζει να σημειωθεί πως Το Δίκτυο ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΜ-Θ δεν θα λάβει μέρος στην έκθεση ΚΑΛΟ Athens, ωστόσο θα λάβει σε μία άλλη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Μετρό του Συντάγματος, την οποία την διοργανώνουν οι ΚΟΙΝΣΕΠ, στα μέσα Νοέμβρη.
Ο πρόεδρος του Δικτύου ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΜ-Θ, Αντώνης Κουτσούμπας επανέλαβε την έκκλησή του στην κυβέρνηση , για την ίδρυση και λειτουργία του Ταμείου Κοινωνικής Οικονομίας.

Πρωτογενής Τομέας
Υπενθύμιση για την καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς

Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018

Λήγει αύριο η προθεσμία για την καταβολή της ειδικής ασφαλιστικής εισφοράς έτους 2017 υπέρ του Οργανισμού Ελληνικών Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΕΛΓΑ).
Όπως έχει ανακοινώσει προηγουμένως ο Οργανισμός, με δεδομένο ότι η παράταση αυτή είναι η τρίτη που δίνεται, όσοι παραγωγοί δεν έχουν καταβάλει την ασφαλιστική εισφορά του 2017 θα πρέπει εντός της προθεσμίας αυτής να την εξοφλήσουν, διότι σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουν να αποζημιωθούν.
Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων στήριξης της 1ης Πρόσκλησης του Μέτρου 9 «Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών» του ΠΑΑ

Ολοκληρώθηκε η υποβολή αιτήσεων στήριξης της 1ης Πρόσκλησης του Μέτρου 9 «Σύσταση Ομάδων και Οργανώσεων Παραγωγών» του ΠΑΑ 2014-2020

Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018
Κατατέθηκαν συνολικά 206 προτάσεις, συνολικής Δημόσιας Δαπάνης 41.191.438,61€. Υπερκαλύφθηκε η Δημόσια Δαπάνη της πρόσκλησης συνολικού ύψους 25.000.000,00€.
Οι υποβληθείσες προτάσεις όσον αφορά στην παραγωγική τους κατεύθυνση κατηγοριοποιούνται σε 130 προτάσεις Φυτικής Παραγωγής (25.995.916,91€) και σε 76 προτάσεις Ζωικής Παραγωγής (15.195.521,70€).
Άμεσα θα ξεκινήσει η αξιολόγηση των προτάσεων που υποβλήθηκαν, από την αρμόδια Μονάδα Συνεργασίας και Καινοτομίας της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής του ΠΑΑ, με στόχο να ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξης των εν δυνάμει δικαιούχων το ταχύτερο δυνατόν.

Σε ισχύ ο περιορισμός του εργαλείου της βιντζότρατας
Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018
Δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β΄ 4421/2018) η απόφαση για τα «πρόσθετα εθνικά διαχειριστικά μέτρα για την αλιεία με το εργαλείο γρίπος που σύρεται από σκάφος ή βιντζότρατα, ετήσιας ισχύος».
Με την απόφαση αυτή το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥΠΑΑΤ) προσθέτει 11 περιοχές, αυξάνοντας το μήκος της ακτογραμμής, στο οποίο απαγορεύεται η αλιεία με το εργαλείο βιντζότρατα κατά 5% για ένα έτος και, έτσι, διασφαλίζεται ακόμα περισσότερο η βιωσιμότητα της παράκτιας αλιείας και των ιχθυοαποθεμάτων των Ελληνικών θαλασσών .

Ακόμη όσοι χρησιμοποιούν αυτό το εργαλείο υποχρεούνται να εκφορτώνουν μόνο στα λιμάνια, που καθορίζονται από τη συγκεκριμένη απόφαση. Mετά από την εγκύκλιο του ΥΠΑΑΤ, ξεκινά και η εντατικοποίηση των ελέγχων από τις κατά τόπους αρμόδιες αρχές.
Είναι η πρώτη από μια σειρά αποφάσεων, που θα εκδοθούν, προκειμένου το ΥΠΑΑΤ να προστατεύσει τα ιχθυοαποθέματα της χώρας μας από τις πιέσεις που δέχονται.

Κόμματα
Ξεκίνησε κύκλο ενημερωτικών ομιλιών για τους πολίτες της Ροδόπης
Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018

Από το Νέο Σιδηροχώρι ξεκίνησε ένα νέο κύκλο ομιλιών στο Νομό Ροδόπης ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, σηματοδοτώντας έτσι και τη Νέα Αρχή μιας ανηφορικής προσπάθειας για την ανασυγκρότηση της Ροδόπης και την επιστροφή της Ελλάδας στην κανονικότητα, όπως επισημαίνει ο ίδιος.
Ο Θρακιώτης πολιτικός επιδιώκει να ενημερώσει τους συμπατριώτες του για την κατάσταση, να τους αφυπνίσει και να τους εμπνεύσει, ώστε να πιστέψουν στις δυνάμεις τους και στις δυνατότητες του τόπου.
Ενώ σε δηλώσεις του χαρακτηρίζει αδύναμη την φωνή της Ροδόπης στο Εθνικό Κοινοβούλιο.

Πολιτική Άμυνα
Ήχηση σειρήνων στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων»2018
Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018
Σήμερα στο πλαίσιο της άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018», θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, σε όλη την επικράτεια, ως εξής:
Στις 11:00, σήμανση συναγερμού αεροπορικής επίθεσης, για εξήντα (60) δευτερόλεπτα (διακοπτόμενος ήχος διαφορετικής έντασης).
Στις 11:05, σήμανση λήξης συναγερμού, για εξήντα (60) δευτερόλεπτα (συνεχής ήχος σταθερής έντασης).
Η ενεργοποίηση των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας, έχει καθαρά δοκιμαστικό χαρακτήρα και δεν συντρέχει κανένας λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας.

ΔΠΘ
Εγκαίνια του κέντρου Ρωσικής Γλώσσας στο ΔΠΘ
Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018
Σήμερα και ώρα 10:00 π.μ. θα γίνουν τα εγκαίνια του Κέντρου Ρωσικής Γλώσσας και Πολιτισμού που ιδρύθηκε με την υποστήριξη του Ιδρύματος «Ρωσικός Κόσμος» στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Γλώσσας, Φιλολογίας και Πολιτισμού Παρευξεινίων Χωρών (Π. Τσαλδάρη 1, κτίριο Β’).
Τα εγκαίνια του Κέντρου θα τελέσουν ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ιδρύματος Ρωσικός Κόσμος, Vladimir Kochin και ο Γενικός Πρόξενος της Ρωσίας στη Θεσσαλονίκη κ. Alexandr Shcherbakov.
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.
Μεταξύ των σκοπών της λειτουργίας του Ρωσικού Κέντρου είναι η διάδοση της Ρωσικής γλώσσας, λογοτεχνίας και τέχνης ως σημαντικού στοιχείου του παγκόσμιου πολιτισμού.

Αυτοδιοίκηση
Αναβάθμιση παιδικών χαρών στον δήμο Αβδήρων
Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» η πράξη «Προμήθεια-τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του δήμου Αβδήρων», συνολικού προϋπολογισμού 269.000€.
O δήμος θα προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες εργασίες και στην προμήθεια και τοποθέτηση πιστοποιημένων οργάνων σε οκτώ παιδικές χαρές σε οικισμούς του, με στόχο τη συνολική λειτουργική και αισθητική αναβάθμισή τους.
Από την ολοκλήρωση των εργασιών οι υφιστάμενες παιδικές χαρές θα προσαρμοστούν στη σχετική νομοθεσία και θα λάβουν πιστοποιητικό συμμόρφωσης από ανεξάρτητο φορέα ελέγχου.
Στο τεχνικό πρόγραμμα του 2019 ο δήμος Αβδήρων θα διαθέσει τουλάχιστον 100.000€ από ίδιους πόρους για να πιστοποιηθούν και άλλες παιδικές χαρές στους υπόλοιπους οικισμούς του.

Εορτασμός των Ξανθιωτών της Αθήνας για την επέτειο των 99ων «Ελευθερίων» της Ξάνθης
Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018
Ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος και οι Αντιδήμαρχοι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Λομβαρδέας παραβρέθηκαν τον λαμπρό καθιερωμένο εορτασμό των Ξανθιωτών της Αθήνας για την επέτειο των 99ων «Ελευθερίων» της Ξάνθης, που διοργάνωσε και φέτος το Πολιτιστικό Κέντρο Συλλόγων Ξανθιωτών Αττικής.
Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, ξεκίνησε με τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύτση, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονος.
Ακολούθησε πορεία εν πομπή με τα λάβαρα των Συλλόγων, τα οποία κρατούσαν παιδιά με παραδοσιακές στολές της Θράκης υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.
Η πομπή κατέληξε στο Σύνταγμα όπου πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη από τους επισήμους.

Κυβέρνηση-Πολιτισμός
«Όχι» στην έμφυλη βία μέσα από την Τέχνη και τον Πολιτισμό
Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018
Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων πρόκειται να διοργανώσει Θεατρικά δρώμενα σε δώδεκα (12) πόλεις της Ελλάδας τις περιόδους Ιουνίου-Ιουλίου 2018 και Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2018.Μια από τις πόλεις που θα πραγματοποιηθούν θεατρικά δρώμενα, είναι η Κομοτηνή στις 11 και 12/10/2018.
Οι δράσεις αυτές θα υλοποιηθούν από θεατρικό σχήμα -που αποτελείται από τις ηθοποιούς Γεωργία Τσικούρη, Μύρια Αργυρού, Σταυρίνα Πρεβεδόρου, Μαρία Κατσαρού, Μαρίνα Παντελιδάκη, Χριστίνα Δημητριάδη, Ξένια Γεροβασίλη και τον ηθοποιό Χαράλαμπο Γεωργιάδη.
Την σκηνοθεσία την επιμελήθηκε η Ειρήνη Δρίβα.
Το σενάριο το επιμελήθηκε η κυρία Μαρία Κίτρα. Η θεματολογία του θεατρικού δρώμενου αφορά τα τεράστια προβλήματα διακρίσεων και βίας που αντιμετωπίζουν ακόμη και σήμερα πολλές γυναίκες
Σε αυτό το πλαίσιο, θα γίνουν αναφορές στο Πανελλήνιο και συνεκτικό δίκτυο δομών της ΓΓΙΦ για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.
Υπενθυμίζεται πως η τηλεφωνική γραμμή SOS 15900.

Μουσεία
Εορτασμός Ευρωπαϊκής Ημέρας Συντήρησης 2018
Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018
Στο πλαίσιο των δράσεων της ECCO (European Confederation of Conservator-Restorers’ Organisations) για το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2018, θα εορταστεί η Ευρωπαϊκή Ημέρα Συντήρησης.
Στόχος είναι η ανάδειξη της επιστήμης της συντήρησης και η σημαντική της συνεισφορά στη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και η γνωριμία του κοινού με το αθέατο επάγγελμα του συντηρητή.
Στο πλαίσιο αυτό η Εφορεία Αρχαιοτήτων Ροδόπης θα συμμετάσχει στον εορτασμό με την οργάνωση εκπαιδευτικού προγράμματος για μαθητές της Στ΄ τάξης του Δημοτικού την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018, ενώ έως 21 Οκτωβρίου οι συντηρήτριες της Εφορείας θα δέχονται, κατόπιν συνεννόησης, οργανωμένες επισκέψεις στα εργαστήρια συντήρησης του Αρχαιολογικού Μουσείου Κομοτηνής.

Διαγωνισμός για τη φύλαξη ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ και ΣΚΕΨΗΣ “Μάνος Χατζιδάκις “ στην Ξάνθη
Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018
Η Περιφέρεια ΑΜΘ και η Π.Ε. Ξάνθης προχωρούν σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαχείρισης του Πολυχώρου Τέχνης και Σκέψης για τη δημοπράτηση του έργου «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ και ΣΚΕΨΗΣ “ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚIΣ”.

Ο Πολυχώρος αρχίζει και αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα και το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν πολύ σημαντικές παρεμβάσεις σχετικά με τη λειτουργία του.” αναφέρει ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαχείρισης Μιχάλης Πουσπουρίκας.

Νεολαία
Τα όνειρα της νεολαίας δεν χωρούν στο γερασμένο τους κόσμο

Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018
Διήμερο από και προς τη νεολαία με τίτλο «Τα όνειρα της νεολαίας δεν χωρούν στο γερασμένο τους κόσμο», διοργανώνεται το Σαββατοκύριακο 13-14 Οκτωβρίου στη “Ρωγμή” στην Ξάνθη.
Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου (18.30) θα γίνει εκδήλωση-συζήτηση με το θέμα του τίτλου του διημέρου και ομιλητές φοιτητή-μέλος των Αγωνιστικών Κινήσεων και νέο, εργαζόμενο-μέλος της Ταξικής Πορείας. Την Κυριακή (14.00) θα λάβουν χώρα εκδηλώσεις με στόχο την οικονομική ενίσχυση.

ΕΛΑΣ
Πήραν τα πτυχία τους οι Δόκιμοι Αστυφύλακες
Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018
Τελετή ονομασίας και απονομής πτυχίων των νέων Αστυφυλάκων πραγματοποιήθηκε στις έδρες των Τμημάτων Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, Διδυμοτείχου και Ρεθύμνου
Απονεμήθηκαν πτυχία σε συνολικά (502) νέους ΑστυφύλακεςΗ φοίτηση των Δοκίμων Αστυφυλάκων στη Σχολή διαρκεί πέντε (5) εξάμηνα και χωρίζεται σε τρία (3) εκπαιδευτικά έτη.

Αστυνομικό Δελτίο
Συνελήφθησαν 4 διακινητές, οι οποίοι προωθούσαν 18 μη νόμιμους μετανάστες
Ειδήσεις ΕΡΤ Κομοτηνής 9-10-2018
Συνελήφθησαν τέσσερις (4) αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 42, 34, 32 και 21 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, συνολικά δεκαοκτώ (18) μη νόμιμους μετανάστες.
Τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και ένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκαν
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαππών και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου Ροδόπης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος