Κομοτηνή: Δωρεάν διανομή τροφίμων σε 4.000 δικαιούχους

Κομοτηνή: Δωρεάν διανομή τροφίμων σε 4.000 δικαιούχουςΑρχίζει σήμερα η δωρεάν διανομή τροφίμων σε 4.000 δικαιούχους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας στη Ροδόπη. Η διανομή θα συνεχιστεί έως και την Παρασκευή 22/02/2019 και θα πραγματοποιείται από τις 09:00 έως τις 14:30. Οι υπεύθυνοι των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων θα διανείμουν είδη παντοπωλείου, είδη βασικής υλικής συνδρομής, οπωροκηπευτικά και γραβιέρα στους ωφελούμενους. Στην Κομοτηνή η διανομή θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε φορά, στο Πολυλειτουργικό Κέντρο και ήδη έχει γίνει η σχετική προεργασία.

Κομοτηνή: Δωρεάν διανομή τροφίμων σε 4.000 δικαιούχους«Μια ακόμη διανομή για το δήμο Κομοτηνής και για τους όμορους δήμους . Τα προϊόντα που αυτές τις μέρες θα μοιράσουμε είναι  από χρήματα που είχαμε εξοικονομήσει από  τις εκπτώσεις, που είχαν κάνει οι έμποροι όταν έδωσαν τις προσφορές τους» δηλώνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, ο κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος προσθέτοντας «Δεν αφήσαμε χρήματα να χαθούν. Τώρα: φρούτα, λαχανικά, είδη πρώτης ανάγκης , αλλά και πριν το Πάσχα:λάδι και κοτόπουλο.»

Αναγκαία η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας

Κομοτηνή: Δωρεάν διανομή τροφίμων σε 4.000 δικαιούχουςΟ κος Σωτηρακόπουλος μιλά για περισσότερες από  4000  ωφελούμενες οικογένειες σε όλη τη Ροδόπη, εκ των οποίων 2000 οικογένειες στο δήμο Κομοτηνής . «Ο Κόσμος περιμένει στην ουρά, τα χρειάζεται . Καλό θα ήταν να μειώνεται ο αριθμός τους, να δημιουργούνται δηλαδή νέες θέσεις εργασίας. Ζητιάνος δεν θέλει να γίνει κανένας. Το κύριο που θέλουν είναι εργασία» σημειώνει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών αποκαλύπτοντας ότι ωφελούμενοι του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD) θα συνεχίσουν να υπάρχουν και τα επόμενα χρόνια καθώς το πρόγραμμα θα  «τρέχει» σε όλη την Ευρώπη, αλλά και στους 52 Νομούς της χώρας, όπως συμβαίνει ήδη τα τελευταία χρόνια.
Φώτο: Ο κος Νίκος Σωτηρακόπουλος, είδη πρώτης ανάγκης ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος