Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018

Array

Πολιτική

Ανακοίνωση του συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης  για την επίσκεψη Αυγενάκη 

Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Σε δήλωση  προέβη ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης κ. Σταμάτης Σακελίων αναφερόμενος στην  επίσκεψη  του γραμματέα της ΝΔ κ. Αυγενάκη. “Ας δώσει πρώτα απαντήσεις ο κύριος Αυγενάκης για την αποβιομηχάνιση της ΒΙΠΕ Ροδόπης, ας απαντήσει για την χρεοκοπία της χώρας και ύστερα να μιλήσει για ελπίδα. Γιατί την ελπίδα της παράταξης του την γνωρίσαμε ως εφαρμοσμένη πολιτική. Απολύσεις, φτώχεια, ιδιωτικοποιήσεις, κλείσιμο σχολείων, εργολαβικά κόστη πανάκριβα.” αναφέρει  ο κος Σακελλίων. Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνει “Ας ρωτήσει πόσο πλήρωνε το Σισμανόγλειο στους εργολάβους καθαριότητας για παράδειγμα,και πόσο θα πληρώνει τώρα με τις ατομικές συμβάσεις που υπογράφει το νοσοκομείο με τους ίδιους τους εργαζόμενους. Αν αυτά δεν του φτάνουν ας απαντήσει και για τις προσωπικές περιπέτειες που έχει με την δικαιοσύνη. Αν και πάλι δυσκολεύεται ας μιλήσει για τους φορολογικούς παραδείσους που ανθούν στον χώρο του. Αν και πάλι έχει πρόβλημα να τον βοηθήσουμε: Θυμάται μήπως τα δάνεια του “Κήρυκα Χανίων”; Είναι η εφημερίδα του προέδρου του. Αν και πάλι έχει ζήτημα το καταλαβαίνουμε: Μήπως θα του ήταν πιο εύκολο ως γραμματέας του κόμματος να μας πει πόσα έχει εξοφλήσει το κόμμα του από τα δάνεια των 200.000.000; Δεν οφείλει να το πει στους πολίτες; Αν και σ’ αυτό επιλέγει την σιγή, μήπως να μας πει γιατί είχαν συμφωνήσει με τους δανειστές να πληρώνουν οι αγρότες φόρο από το πρώτος ευρώ και να φορολογούνται και οι επιδοτήσεις; Αν και σε αυτό διστάζει, να μας πει για τα πρωτογενή πλεονάσματα που είχαν συμφωνήσει και θα φόρτωναν στις πλάτες του λαού 20δις επιπλέον; Και σε αυτό πρόβλημα; Ε, τότε να κάτι εύκολο, να μας πει για τους καναλάρχες που επί 30 χρόνια δεν πλήρωναν τίποτε και τώρα θα πληρώσουν. Αλλά μάλλον και εκεί σιωπή.” Και η ανακοίνωση του Συντονιστή της Ν. Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης καταλήγει “Μην αναφερθώ στην μείωση της ανεργίας ούτε στην πτώση των επιτοκίων δανεισμού που φτάσαν στα επίπεδα του 2006. Αυτό είναι μάλλον δύσκολο. Όσο για την μειονότητα; Δεν ξέρω αν συγκινείται από τον Άδωνη,τον Βορίδη και τον Σαμαρά. Κύριε Αυγενάκη μπορείτε να συμφιλιώθείτε με την ιδέα ότι από τον Αύγουστο του 2018 πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς όφελος του λαού με πιο γρήγορους ρυθμούς και εσείς θα μείνετε με την ελπίδα”.

Συναντήσεις του ΚΚΕ
Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Σειρά συναντήσεων θα πραγματοποιήσει αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με τις Ενώσεις Στρατιωτικών Περιφερειακών Ενοτήτων Καβάλας, Ξάνθης και Δράμας σήμερα Σάββατο 27 και αύριο Κυριακή 28 Ιανουαρίου. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΚΚΕ θα είναι ο Παπαναστάσης Νίκος, Αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία, στέλεχος του ΚΚΕ. Συγκεκριμένα: σήμερα στις 17:00 θα γίνει συνάντηση με την Ε.Σ.Π.Ε. Ξάνθης, όπου θα συμμετέχει ο Φρέγκογλου Νίκος, μέλος Γραφείου Περιοχής της ΑΜ-Θ του ΚΚΕ.

Ανοιχτή επιστολή κάλεσμα
Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Ανοιχτή επιστολή κάλεσμα προς όλους του Μαζικούς φορείς: Περιφερειακό Συμβούλιο, Δημοτικά Συμβούλια, Εργατικά Σωματεία, Αγροτικούς Συλλόγους, Πολιτιστικούς Συλλόγους, Επιμελητήρια, Επαγγελματικές Οργανώσεις, για συμμετοχή σε συλλαλητήριο απευθύνει η Επιτροπή Ειρήνης της ΠΑνΜΘ. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στην Αλεξανδρούπολη στις 11 το πρωί μπροστά στο Δημαρχείο με κύριο αίτημα την : Κατάργηση της Νατοϊκής βάσης ελικοπτέρων στην Αλεξανδρούπολη.

Οικονομία
Φτωχότεροι νομοί το 2015

Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018
Πηγή: ΕΛΣΤΑΤ

Οι φτωχότεροι νομοί στην Ελλάδα είναι η Ξάνθη και Ροδόπη για το 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ. Το μικρότερο κατά κεφαλήν εισόδημα της χώρας είχε η Ροδόπη με 9.533 ευρώ και ακολούθησε η Ξάνθη με 9.549 ευρώ. Συνολικά στη χώρα, το κατά κεφαλήν ΑΕΠ ανήλθε στα 16.294 ευρώ ανήλθε το 2015 και μειώθηκε κατά 0,7% σε σχέση με το 2014, σύμφωνα με τους περιφερειακούς λογαριασμούς που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ. Η πλουσιότερη περιφέρεια της χώρας είναι η Αττική με 22.192 ευρώ κατά κεφαλήν ΑΕΠ και ακολουθούν το Νότιο Αιγαίο με 18.153 ευρώ, η Δυτική Μακεδονία με 15.642 ευρώ και τα Ιόνια Νησιά με 15.039 ευρώ Η φτωχότερη περιφέρεια της χώρας είναι η ΑΜΘ με με 11.164 ευρώ και ακολουθεί η Ήπειρός 11.500

«Λουκέτο» λόγω μη έκδοσης φορολογικών αποδείξεων
Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Λουκέτο» λόγω φορολογικών αποδείξεων μπήκαν σε δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κομοτηνή, στα οποία πραγματοποιήθηκαν φορολογικοί έλεγχοι και διαπιστώθηκαν παραβάσεις. Πρόκειται για δύο café bar, που βρίσκονται πέριξ και εντός της πλατείας Ειρήνης αντίστοιχα. Το γεγονός της επιβολής του συγκεκριμένου μέτρου σχολίασε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ανέστης Βαφειάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής « 20 εργαζόμενοι χωρίς μεροκάματα. Για τέσσερις μέρες , μειωμένοι τζίροι ΦΠΑ, φόροι.» είπε ζητώντας την εφαρμογή άλλου τρόπου επιβολής των ποινών.
ΑμεΑ
Ενημερωτικές συναντήσεις
Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Εποικοδομητικές υπήρξαν οι εξορμήσεις του Σωματείου ΑμεΑ Π.Ε. Ροδόπης στην Φιλύρα και τα Αρριανα. Έγινε ενημέρωση στους φίλους και συναδέλφους που παραβρέθηκαν για την λειτουργιά του Σωματείου, κατατέθηκαν προβληματισμοί και από κοινού διαπιστώθηκαν προβλήματα πρόσβασης στις δύο κωμοπόλεις πόλεις αλλά και στα δυο δημοτικά καταστήματα . «Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Αρριανών Φιλύρας παρόλο που ο κ Δήμαρχος λόγω κάποιων υποχρεώσεων δεν παραβρέθηκε σε καμία από τις δυο συζητήσεις. Τέλος να ευχαριστήσουμε τα φαρμακεία του Χουσεΐν Ερτζάν στα Αρριανά και Ερντεμ Χουσείν στη Φιλύρα για την στήριξη στο Σωματείο.» αναφέρει σε μήνυμά του ο πρόεδρος του Σωματείου Τρύφωνας Καρούτζος.

Παιδεία
Δ.Π.Θ. Καρδιοπαθείς έτοιμοι για όλα
Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-201822 χρόνια συμπληρώνει φέτος η λειτουργία του Εργαστηρίου Φυσικής Αγωγής και Άθλησης της Κατεύθυνσης Κλινικής Εργοφυσιολογίας και Φυσιολογίας της Άσκησης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Φέτος πραγματοποιούνται προγράμματα για την αποκατάσταση ατόμων με στεφανιαία νόσο. Συνολικά, περισσότεροι από 100 είναι οι ωφελούμενοι που παρακολούθησαν τη δράση όλα αυτά τα χρόνια. Παράλληλα, υλοποιήθηκαν προγράμματα για άτομα με διαβήτη, οστεοπόρωση και εγκεφαλικό.

Προσλήψεις στα σχολεία

Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018
approved by …. signing papers

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Αν. Μακεδονίας – Θράκης προκηρύσσει 8 θέσεις εποχικού προσωπικού (4 θέσεις ΔΕ Οδηγών και 4 θέσεις ΔΕ Συνοδών σχολικών λεωφορείων) για Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (του Υπ. Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων), που εδρεύουν στις Περ. Ενότητες Ροδόπης και Δράμας.. Το δεκαήμερο προθεσμίας υποβολής αιτήσεων αρχίζει από σήμερα και διαρκεί έως και τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018.

Παρουσίαση μουσικού οργάνου

Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018

Ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης διοργανώνει παρουσίαση του χάλκινου πνευστού μουσικού οργάνου της τρομπέτας σε όλα τα είδη και ηχοχρώματά της (σε σι ύφεση, μι ύφεση, πίκολο, φλικόρνο κ.λ.π.), μέσω ομιλίας και μουσικών παραδειγμάτων, από τον καθηγητή του Μουσικού Γυμνασίου Κομοτηνής Λεωνίδα Βλάχο. Η παρουσίαση, που γίνεται στο πλαίσιο της προώθησης των άγνωστων πτυχών της μουσικής τέχνης και της εξοικείωσης του ευρύτερου μουσικόφιλου κοινού της περιοχής με τα όργανα της ορχήστρας, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Ωδείου Φαέθων (Μουσική Εταιρεία Αλεξανδρούπολης, 14ης Μαΐου 121) την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, στις 8.00 μ.μ.

Περιφέρεια
Επερώτηση της Κοινωνικής Συμμαχίας
Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Επερώτηση με θέμα την αποκατάσταση ζημιών λόγω της πλημμύρας του Σεκεμβρίου στην Ροδόπη κατέθεσαν οι Π/Σ της «Κοινωνικής Συμμαχίας». Ερωτάται ο Περιφερειάρχης «τι έχει γίνει με την αποκατάσταση ζημιών που προκάλεσαν οι πλημμύρες λόγω των έντονων βροχοπτώσεων τον Δεκέμβρη του 2017 στην ΠΕ Ροδόπης σε οικίες, σταβλικές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις (κυρίως στο χωριό Αμάραντα); Που βρίσκεται το θέμα της αποκατάστασης των πληγέντων και ποιες οι αιτίες που προκάλεσαν τις συγκεκριμένες πλημμύρες και τι ενέργειες έχετε πράξει έως τώρα;”

Νέα επερώτηση από τον Φ.Καραλίδη

Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Επερώτηση για τα «Συμπεράσματα – Πρακτικά 6ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με θέμα “Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη στο προσκήνιο”» κατέθεσε ο ΠΣ της “Κοινωνικής Συμμαχίας” κ. Φώτης Καραλίδης. Ερωτάται ο Περιφερειάρχης «τι γίνεται με το ζήτημα της καταγραφής των συμπερασμάτων – πρακτικών των συζητήσεων και ομιλιών που έλαβαν χώρα στο 6ο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με θέμα “Η Ανατολική Μακεδονία και η Θράκη στο προσκήνιο” στις 13 & 14 Νοέμβρη στην Κομοτηνή, με την παρουσία του Πρωθυπουργού και πλειάδας υπουργών της Κυβέρνησης. Και επίσης, σε ποια φάση βρίσκεται και ποιες οι ενέργειες της Διοίκησης για το συγκεκριμένο ζήτημα.»

Τοπική Αυτοδιοίκηση
Συνάντηση εταίρων
Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η εναρκτήρια συνάντηση των εταίρων, για το πρόγραμμα « Βελτιώνοντας την πρόσβαση στις υπηρεσίες υγείας (μέσω προσωπικού συστήματος υγείας)” στο πλαίσιο της δράσης Διασυνοριακή Εδαφική Συνεργασία  ”Interreg Ελλάδα – Βουλγαρία»

Αρχιτεκτονική
Αρχιτεκτονική και διακόσμηση από τον 18ο στον 20ό αιώνα
Εκδήλωση με θέμα: «Αρχιτεκτονική και διακόσμηση από τον 18ο στον 20ό αιώνα» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 01 Φεβρουαρίου στις 19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κομοτηνής, επί της οδού Σαμοθράκης 12.

Εθελοντισμός –Αλληλεγγύη

Χορεύοντας για τον «αργοπορημένο» Άη Βασίλη
Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Ολοκληρώνεται αύριο  Κυριακή η δράση του  «αργοπορημένου» Άη Βασίλη στην Κομοτηνή που πραγματοποιείται εδώ και έξι συναπτά έτη. Στο πλαίσιο της δράσης «Ο Αη Βασίλης Άργησε μια μέρα» εκατοντάδες εθελοντές φέτος συγκέντρωσαν τόνους τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης για τους απόρους. Μικροί και μεγάλοι. Πολιτιστικοί κι αθλητικοί Σύλλογοι, Παιδικοί Σταθμοί , ΚΑΠΗ κι εθελοντικές οργανώσεις παρουσίασαν τις δράσεις τους, παρακολούθησαν δεκάδες εκδηλώσεις και άφησαν τρόφιμα, ως ένα αντίτιμο τα οποία θα μοιραστούν στους απόρους της περιοχής, σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, από την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου Κομοτηνής.

Αυξημένες ανάγκες Μονάδες αίματος
Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Η Νοσηλευτική Υπηρεσία του Νοσοκομείου Ξάνθης, λόγω αυξημένων αναγκών σε μονάδες αίματος, διοργανώνει εξόρμηση εθελοντικής αιμοδοσίας στις 25 Φεβρουαρίου 2018 στις περιοχές του Νομού Ξάνθης: 10:00 – 15:00 Εχίνος Κέντρο Υγείας και 10:00 – 15:00 Κένταυρος Περιφερειακό Ιατρείο.

Συμμετοχή σε Εθελοντική Αιμοδοσία –Μνημόσυνο «ΑΓΑΠΗΣ» 2018

Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Εθελοντική Αιμοδοσία με την κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης στα γραφεία του Χορευτικού Ομίλου Ξάνθης (Άνωθεν του Δημοτικού Πάρκινγκ-απέναντι από Δημοτική Αγορά Ξάνθης) θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο έως τις 14:00. Η αιμοδοσία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου ως ένα δείγμα σεβασμού στο πρόσωπό του και αναγνώρισης του έργου του.

Εθελοντική αιμοδοσία για την σχολική εορτή των Τριών Ιεραρχών
Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνουν την Τρίτη 30-01-2018, τιμώντας την ημέρα εορτής των Τριών Ιεραρχών, στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 13:30 μ.μ. η Ε.Λ.Μ.Ε. Ροδόπης η Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ροδόπης δια της Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, το Σωματείο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ροδόπης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Πολιτισμός – Εκδηλώσεις
Συναυλία αγάπης
Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Ενώνουν δυνάμεις ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και Λέσχη Lions για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση της Στέγης Αγάπης στην Κομοτηνή. Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία της Λέσχης Lions “Ορφέας Κομοτηνής”, που διαχειρίζεται τη Στέγη Αγάπης, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής σε συνεργασία με τη Λέσχη Lions διοργανώνουν σήμερα στις 7.00 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κυττάρου (Πρώην ΡΕΞ Κομοτηνής) συναυλία για την ενίσχυση της λειτουργίας της Στέγης με τίτλο «Ευρώπη-Βαλκάνια-Ελλάδα».

Ο χορός των Σαρακατσάνων στο Ποσειδώνιο το Σάββατο
Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Ο ετήσιος χορός του Μορφωτικού Συλλόγου Σαρακατσάνων Θράκης θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στο κέντρο Ποσειδώνιο, στο 7 χλμ Κομοτηνής Λάγους. Στο τραγούδι θα είναι ο Παναγιώτης Ούτος και ο Γιώργος Γραβάνης, στο κλαρίνο ο Βαγγέλης Τσιλιγγίρης. Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Γιώργος Νάκος κάλεσε όλους να συμμετάσχουν σε ένα αληθινό σαρακατσάνικο γλέντι υποσχόμενος ζεστή φιλοξενία και διασκέδαση μέχρι πρωϊας.

Κοπή βασιλόπιτας για το Σισμανόγλειο
Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Ο Σύλλογος Εργαζομένων και η διοίκηση του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου διοργανώνουν ενιαία κοπή Βασιλόπιτας στο εστιατόριο DIAMONT την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 20-00μμ.

Εκδήλωση για το Μουσείο
Το «Μουσείο Λαογραφίας και Ιστορίας Τέχνης Ορεστιάδας και Περιφέρειας» θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση της ΦΕΞ στις 31 Ιανουαρίου στις οκτώ το βράδυ στο Λαογραφικό και Ιστορικό Μουσείο Ξάνθης.

Ετήσιος χορός του Μορφωτικού Συλλόγου
Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Ο μορφωτικός Σύλλογος Νέου Σιδηροχωρίου διοργανώνει τον ετήσιο χορό του αύριο Κυριακή στη μία το μεσημέρι στο κέντρο δεξιώσεων «Αλλοτινό».

Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Κοπή βασιλόπιτας στη ΔΕΔΔΗΕ
Η Διευθύντρια και το προσωπικό του ΔΕΔΔΗΕ Π.Κομοτηνής διοργανώνουν την κοπή της Βασιλόπιτας την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 12.00 στις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΔΗΕ.

Αστυνομικό δελτίο 

Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός διακινητής, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Κομοτηνή: ΕΡΤ Ειδήσεις 27-1-2018Συνελήφθη χθες (26-1-2018) τις πρώτες πρωινές ώρες, στον ανατολικό κόμβο Κομοτηνής της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής, 29χρονος αλλοδαπός, υπήκοος ΦΥΡΟΜ και Βουλγαρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, έξι (6) μη νόμιμους μετανάστες. Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος