Κομοτηνή: Κέρδισαν το χειροκρότημα

Τα σωματεία της πόλης μας μέσα από ένα συναρπαστικό Τουρνουά μπάσκετ έστειλαν το δικό τους μήνυμα συγκεντρώνοντας ένα σημαντικό ποσό για τη στήριξη του Συλλόγου ΔΑΔΑΑ Κομοτηνής. Την σκυτάλη την έδωσαν στους συναδέλφους τους, στις Σάπες της Ροδόπης, όπου στις 17 Μαρτίου θα δοθεί ένας ακόμη φιλανθρωπικός αγώνας κλείνοντας έτσι  και τυπικά τις φετινές εκδηλώσεις της δράσης «Ο Άη Βασίλης άργησε μια μέρα».

Κομοτηνή: Κέρδισαν το χειροκρότημα«Πήγαμε αρκετά καλά του, χρόνου ακόμη καλύτερα» δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής η συντονίστρια κα Άρτεμης Τσολάκη και σημείωσε κάνοντας τον απολογισμό της φετινής προσπάθειας «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε εθελοντικά, αυτό που ευχόμαστε είναι κάποια στιγμή να μην μας χρειάζονται.»

Στην διάθεση για προσφορά που χαρακτηρίζει τον κόσμο στάθηκε η επίσης συντονίστρια της εθελοντικής πρωτοβουλίας αλληλεγγύης, κα Εύα Σκότη σημειώνοντας πως «Ο κόσμος ανταποκρίνεται με χαρά. Αντιμετωπίζουν την κρίση, αλλά πάντα φροντίζουν να δίνουν από το υστέρημά τους» δήλωσε προσθέτοντας «Είδαμε πολλά νέα παιδιά και αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Το μήνυμα μας,είναι μήνυμα αλληλεγγύης, που περνά και στις γενιές που ακολουθούν.» σημείωσε η κα Σκότη.

Κομοτηνή: Κέρδισαν το χειροκρότημα
Η κα Εύα Σκότη και η Άρτεμης Τσολάκη “ψυχή” της ωραίας πρωτοβουλίας”Ο Άη Βασίλης Άργησε μια μέρα”

Στην μεγάλη αξία της αλληλεγγύης στάθηκε ο κος Χαβιαράς Παντελής, πρόεδρος του Σωματείου Ψυκτικών Ροδόπης Ξάνθης. Τόσο εκείνος όσο και οι συνάδελφοί του ίδρωσαν την φανέλα, όπως όλοι οι επαγγελματίες, αλλά και οι παίκτες που συμμετείχαν στο Τουρνουά κι έδειξαν ότι μπορεί τα χρόνια να περάσαν, αλλά δεν έπαψαν να κουβαλούν μέσα τους την χαρά και την αγάπη των μικρών παιδιών. «Είναι σημαντική αυτή η προσπάθεια. Πρέπει την αλληλεγγύη να την βάλουμε πολύ καλά στην καρδιά μας» δήλωσε απολαμβάνοντας με την ψυχή  του αυτό το ιδιαίτερο «ραντεβού της φιλίας και της αλληλεγγύης», όπως τον ονόμασε. Και δεν είχε άδικο. Η φιλία και η αλληλεγγύη σχημάτισαν πολλά χαμόγελα στα χείλη όλων.
Φώτο: Παντελής Χαβιαράς ρεπορτάζ-κείμενα-φωτογραφίες:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος