Στην Κομοτηνή στις 28/3 ο Δ. Κουτσούμπας

Οι εκλογικές μηχανές των υποψηφίων έχουν αρχίσει να δουλεύουν εντατικά και σε καθημερινή βάση πραγματοποιούν συναντήσεις με φορείς, συλλογικότητες, εργαζόμενους στους χώρους εργασίας τους.
Στην Κομοτηνή στις 28/3 ο Δ. Κουτσούμπας
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής, με την Λαϊκή Συσπείρωση, Ιωάννης Λεβέντης, βρέθηκε στο Ραδιοθάλαμο της ΕΡΤ Κομοτηνής και ανέλυσε τους άξονες της πολιτικής του κόμματός του.
Στάθηκε στα προβλήματα που καταγράφει μιλώντας με τους πολίτες και συγκεκριμένα στα έργα οδοποιίας, στη διαχείριση των Σκουπιδιών, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις, στους Ελευθέρους χώρους, στις παιδικές χαρές και ελλιπή χρηματοδότηση.
«Εμείς αυτό που λέμε στους πολίτες είναι πως σαν Διοίκηση θα υπερασπιστούμε τις λαϊκές ανάγκες και δεν θα εκχωρήσουμε δημόσια αγαθά ή παροχές του Δήμου σε ιδιώτες, επιβαρύνοντας οικονομικά τους Δημότες. Αυτό έγινε και στο κομμάτι της Διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κομοτηνή, αυξάνοντας κατά πολύ τα Δημοτικά τέλη. Ζητάμε την επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου στην πόλη, γεγονός που θα ανακούφιζε πολύ ομάδες ανθρώπων και ΑΜΕΑ για την βελτίωση της κατάστασης της Υγείας τους. Ζητούμε την πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Κομοτηνής, ο οποίος σε λίγο δεν θα έχει προσωπικό για τα απολύτως απαραίτητα και για την εκπόνηση μελετών. Θα αναζητήσουμε τα ευρωπαϊκά προγράμματα και θα τα αξιοποιήσουμε, αλλά πάντα θα πιέζουμε την κεντρική κυβέρνηση για αύξηση των χρηματοδοτήσεων», τόνισε ο κ. Λεβέντης.
Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε το ΚΚΕ το αποκούμπι του Λαού και ζήτησε ενίσχυση των ψηφοδελτίων του στις Δημοτικές, Περιφερειακές εκλογές, αλλά και στις Ευρωεκλογές, προκειμένου να είναι δυνατό και να υπερασπίζεται καλύτερα τα λαϊκά συμφέροντα.
Στο πλαίσιο αυτό έρχεται και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, την Πέμπτη 28 Μαρτίου και θα μιλήσει στο πολιτιστικό κύτταρο του Εργατικού Κέντρου στις 19:30 μ.μ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος