Εκδηλώσεις στον δήμο Βοΐου

Βόιο: «Παίζω και μαθαίνω» στον Πεντάλοφο

Καλοκαιρινό εργαστήρι με τίτλο «Παίζω και μαθαίνω» θα διεξαχθεί στον Πεντάλοφο Βοϊου από σήμερα Παρασκευή 20 έως τις 29 Ιουλίου. Το εργαστήρι εντάσσεται στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του πολιτιστικού συλλόγου Πενταλόφου.

 

Βόιο: «Απόψε φίλους φίλευα» στην Εράτυρα

Με την εκδήλωση με τίτλο «Απόψε φίλους φίλευα, φίλους κι αγαπημένους» ανοίγει η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων στην Εράτυρα Βοίου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 20:00 στην κεντρική πλατεία του χωριού και περιλαμβάνει, παρουσίαση τοπικών εδεσμάτων και χορευτικών συγκροτημάτων, με τη παραδοσιακή ορχήστρα του Φώτη Τσιοτίκα και τη χορωδία του συλλόγου ηλικιωμένων Εράτυράς. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Ορειβατικός Σύλλογος Εράτυρας «Η Σέλτσα». Ο ίδιος σύλλογος διοργανώνει το Σάββατο 21 Ιουλίου στις 17.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων έκθεση ζωγραφικής και decoupage.

 

Βόιο: Κότσια πάρτι

Πραγματοποιείται το Σάββατο 21 Ιουλίου το Κότσια πάρτι στο Μικρόκαστρο Βοΐου. Από τις 20:00 στο Ποτάμι Κότσια Μικροκάστρου θα εμφανιστούν το συγκρότημα AVANTAGE και οι DJs Bits και Comex. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

Βόιο: Δηλώσεις συμμετοχής για το έθιμο των καβαλάρηδων

Στο πλαίσιο προγραμματισμού των εκδηλώσεων εορτασμού του εθίμου των καβαλάρηδων του Δεκαπενταύγουστου, ο Δήμος Βοΐου και το Τοπικό Συμβούλιο Σιάτιστας καλούν τους συλλόγους και τις παρέες καβαλάρηδων που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν φέτος στο έθιμο να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο γραφείο Δημάρχου, έως την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα δοθούν στη συνέχεια στην Πολιτιστική Επιτροπή Σιάτιστας ώστε να καθοριστούν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν την παρέλαση των καβαλάρηδων και  τους χώρους  όπου θα γλεντήσει η κάθε παρέα ή σύλλογος.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ

Σέρβια – Βελβεντό: 3η Γιορτή Κτηνοτροφίας στο Λιβαδερό

Η 3η  Γιορτή Κτηνοτροφίας, Γεωργίας και Τοπικών Προϊόντων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018 στο Λιβαδερό. Η γιορτή θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του χωριού, από τις 20:00, με τη δημοτική ορχήστρα του Βασίλη Μπαλογιάννη στο κλαρίνο και τον ο Νίκος Νίκου στο τραγούδι. Η Τιμή εισόδου είναι  3€, με τα απαραίτητα κεράσματα.

 

Σέρβια – Βελβεντό: Μεταξιώτικο αντάμωμα

Το καθιερωμένο Μεταξιώτικο αντάμωμα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018 στις 21:30 στην πλατεία του χωριού, με την ορχήστρα του Κώστα Τσιοτίκα.

 

Σέρβια – Βελβεντό: 4ο Lake Festival

Το 4ο Lake Festival της λίμνης Πολυφύτου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  21 Ιουλίου, με το συγκρότημα «Kings», και τη συμμετοχή DJs. Η τιμή εισόδου είναι 5 ευρώ, ενώ θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά από την Κοζάνη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος