Γρεβενά: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης

Γρεβενά: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκηςΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κήρυξε τους δήμους Γρεβενών και Δεσκάτης, της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλης, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και την διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών με τις έντονες χιονοπτώσεις και τον παγετό.

Γρεβενά: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκηςΤο αίτημα, για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης, διατυπώθηκε από όλους τους φορείς, στην έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας, που έγινε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης 9 Ιανουαρίου 2019.

Η διάρκεια της έκτακτης ανάγκης θα είναι για ένα μήνα και θα ισχύει από την ημέρα έναρξης των καιρικών φαινομένων, δηλαδή από τις 9 Ιανουαρίου.

Ήδη όλες αυτές τις ημέρες γίνονται από τους δύο δήμους, Γρεβενών και Δεσκάτης διανοίξεις, τόσο μέσα στις πόλεις και τα χωριά όσο σε δεκάδες κτηνοτροφικές μονάδες για την ομαλή πρόσβαση των κατοίκων και των κτηνοτρόφων.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος