Κοζάνη: Κλειστή η Εγνατία από Διόδια Πολυμύλου προς την Βέροια

Array

Ουρές χιλιομέτρων από ακινητοποιημένα οχήματα έχουν δημιουργηθεί επι της Εγνατίας Οδού στα διόδια Πολυμύλου Κοζάνης στο ρεύμα προς Βέροια εδώ και μισή ώρα καθώς εξαιτίας της χιονόπτωσης έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων προς την παράκαμψη της Καστανιάς Κοζάνης.

Η διακοπή της κυκλοφορίας κρίθηκε αναγκαία καθώς ακινητοποιήθηκαν 30-40 Ι.Χ αυτοκίνητα που σύμφωνα με την Αστυνομία φορούσαν καλοκαιρινά ελαστικά καθώς πανικοβλήθηκαν οι οδηγοί από το χιόνι στην περιοχή μεταξύ των σηράγγων 1-3. Παράλληλα στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Βέροια  δίπλωσε και νταλίκα η οποία αυτή την ώρα γίνεται προσπάθεια να μετακινηθεί ώστε να απελευθερωθεί ο οδικός άξονας και να γίνεται απρόσκοπτα η κίνηση των οχημάτων, αφού πρώτα απομακρυνθούν και τα ακινητοποιημένα οχήματα.

Επι τόπου βρίσκεται η Τροχαία Ημαθίας μαζί με δυο εκχιονιστικά μηχανήματα αλατιέρες που προσπαθούν να ανοίξουν τον οδικό άξονα και να απομακρύνουν τα ακινητοποιημένα οχήματα.

Η Αστυνομία συνιστά σε όλους όσοι ταξιδεύουν ή θέλουν να ταξιδέψουν προς Βέροια και Θεσσαλονίκη να αποφύγουν την κίνηση των οχημάτων τους αυτή την ώρα (17.00) προς τα διόδια του Πολυμύλου προς αποφυγή πιθανής ταλαιπωρίας τους.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης   

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος