Εγκαινιάστηκε ο Νέος Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμπελακίων

Στα εγκαίνια του Νέου Συνεταιρισμού που είναι συνέχεια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμπελακίων και επανασυστάθηκε με σκοπό την παραγωγή και διάθεση αγροτικών προϊόντων και κυρίως του κάστανου παραβρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος.

Εγκαινιάστηκε ο Νέος Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμπελακίων

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε αγιασμός στα γραφεία του συνεταιρισμού στο κτίριο του (πρώην ΚΥΔΕΠ) από τον πατέρα Βασίλειο ιερέα του χωριού και ακολούθησε χαιρετισμός του προέδρου του νέου συνεταιρισμού κ. Ευθύμιο Καζαντζή , χαιρετισμός του Δημάρχου Τεμπών κ .Κώστα Κολλάτου,  του βουλευτή της ΝΔ κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου και του επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Τεμπών κ. Γεώργιο Μανώλη.

Εγκαινιάστηκε ο Νέος Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμπελακίων

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Ευθύμιος Καζαντζής αναφέρθηκε στους στόχους του συνεταιρισμού.

Εγκαινιάστηκε ο Νέος Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμπελακίων

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος δήλωσε, πώς « Στοχεύουμε στην σύνδεση του αντλιοστασίου στην θέση  ΑΜΠΕΛΟΤΟΠΟΙ με τον υπάρχον αγωγό στη θέση ΜΕΛΕΤΙΚΟ δίνοντας την δυνατότητα άρδευσης σε περίπου 1000 στρεμμάτων  στην λεκάνη των Αμπελακίων».

Εγκαινιάστηκε ο Νέος Αγροτικός Συνεταιρισμός Αμπελακίων

Ο βουλευτής της ΝΔ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος τόνισε ότι «Θα είμαι δίπλα σας, θα είμαι αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια που κάνετε ως αγροτικός συνεταιρισμός».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Τσεργάς ,ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γεώργιος Νικολάου, ο πρόεδρος τοπικής κοινότητας Αμπελακίων κ. Σωτήρης Μιχαλάκης, ,ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ .Λάμπρος Ζάρρας, το μέλος της  τοπικής κοινότητας κ. Γεώργιος Πλιούτσας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων την περιοχής, μέλη του συνεταιρισμού και καστανοπαραγωγοί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος