Στις 10 Νοεμβρίου η ενθρόνιση του νέου μητροπολίτη Λαρίσης κ. Ιερώνυμου

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου η Λάρισα υποδέχεται τον νέο της ποιμενάρχη σεβασμιώτατο κ. Ιεωρώνυμο. Σε ανακοίνωση της η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου αναφέρει:” Με ιδιαίτερη χαρά αναγγέλλουμε το γεγονός της Ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιερώνυμου η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 11:00 το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης.
Για το λόγο αυτό προτρέπουμε όλο το πλήρωμα την Ιεράς Μητροπόλεώς μας, να βρισκόμαστε το Σάββατο 10 Νοεμβρίου στις 10:45 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία Λαρίσης για να αναμένουμε την άφιξη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. Ιερώνυμου, και εν συνεχεία να τον συνοδεύσουμε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου, όπου θα λάβει χώρα η τελετή ενθρονίσεώς του, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου πλειάδος Αρχιερέων, Κληρικών και Μοναχών, των Αρχών και του φιλοχρίστου λαού.
Την επομένη της ενθρονίσεως, Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Αχιλλίου Λαρίσης θα τελεστεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 5:30 μ.μ. έως 9:00 μ.μ. ο νέος Ποιμενάρχης μας θα δεχθεί τις συγχαρητήριες ευχές όλων μας στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Λαρίσης, επί της οδού Ιωαννίνων 3».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος