Βρετανικό περιοδικό προβάλλει τον επιχειρηματικό Έβρο

Ειδικό άρθρο για την επιχειρηματική δραστηριότητα στον Έβρο προβάλλει μέσα από τις σελίδες της η υψηλού κύρους επιχειρηματική έκδοση του Βρετανικού Επιμελητηρίου της Ανατολικής Ενδοχώρας, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Βρετανικό περιοδικό προβάλλει τον επιχειρηματικό Έβρο
Ο αναγνώστες του περιοδικού Business Network, ξεφυλλίζοντας το τεύχος Νοεμβρίου 2018, έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν στην ενότητα του Διεθνούς Εμπορίου για τον Νομό Έβρου, ως προορισμό επενδυτικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Το άρθρο εστιάζει στην προοδευτική ωρίμανση του επιχειρηματικού και επενδυτικού οικοσυστήματος του Έβρου, μέσα από τον αντίκτυπο των πρόσφατων επενδύσεων στην ενέργεια, ενώ αναφέρει τις πρόσφατες δηλώσεις Αμερικανών και Ευρωπαίων αξιωματούχων, για την μετεξέλιξη της περιοχής σε ενεργειακό κόμβο της Ευρώπης. Παράλληλα τεκμηριώνει την γεωστρατηγική θέση του Έβρου και τις υφιστάμενες υποδομές, ενώ γίνεται ειδική αναφορά στον Έβρο ως προορισμός για επιχειρηματικά συνέδρια και τουρισμό.

«Η προβολή της περιοχής μας στην επίσημη έκδοση, αποτελεί τους πρώτους καρπούς έπειτα από την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) μεταξύ του Επιμελητηρίου Έβρου και του Βρετανικού Επιμελητηρίου,» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Επιμελητήριο Έβρου ,τονίζοντάς πως «στο πλαίσιο του μνημονίου σχεδιάζονται μελλοντικές δράσεις, με κύριους άξονες την συνεργασία για ανταλλαγή τεχνογνωσίας σε επίπεδο επιχειρήσεων και φορέων, την προώθηση των οικονομικών σχέσεων, την πραγματοποίηση επιχειρηματικών αποστολών και την πρόσβαση σε επιχειρηματική πληροφόρηση για τα μέλη των δύο Επιμελητηρίων.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος