Έβρος: Έστελνε πορνογραφικό υλικό σε μαθητή

Array

Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου, περιλαμβάνει η δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος  σε βάρος ενός 64χρονου άνδρα από το Τυχερό του Έβρου. Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπο που εκδόθηκε από την Υποδιεύθυνση, ο 64χρονος, μέσω εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, απέστειλε, πορνογραφικό υλικό και στη συνέχεια προέβη σε ασελγείς προτάσεις σε βάρος ανήλικου μαθητή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες κατοικεί με την οικογένειά του σε περιοχή της Αθήνας.

Κατόπιν σχετικής καταγγελίας , η εισαγγελία πρωτοδικών εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και στη συνέχεια από την ψηφιακή-διαδικτυακή έρευνα που ακολούθησε , τα «ηλεκτρονικά ίχνη» οδήγησαν σε σύνδεση στην οικία του άνδρα από τον Έβρο.

Από τις έρευνες που ακλούθησαν εκεί, κατασχέθηκε «ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και ταυτοποιήθηκε η δράση του. Το κατασχεθέν ψηφιακό πειστήριο απεστάλη στο αρμόδιο Τμήμα της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση, ενώ, η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος