Παναχαϊκή: Για την νίκη κόντρα στον Πλατανιά

Array

Η Παναχαϊκή υποδέχεται αύριο(15:00) τον Πλατανιά  για την 13η αγωνιστική της Football Leagueμε την νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα της Πάτρας που βρίσκεται μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε με προπόνηση στο κεντρικό γήπεδο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου όπου έγιναν οι τελευταίες δοκιμές.

Η Παναχαϊκή έχει απώλεια έξι βαθμών εντός έδρας που δεν έχουν αναπληρωθεί εκτός έδρας αφού δεν έχει καταφέρει να κάνει νίκη μακριά από την Πάτρα. 

Ο Πλατανιάς είναι μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο και το παιχνίδι έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Με απόντα τον τραυματία αρχηγό Νίκο Λουμπαρδέα,  ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θα παρατάξει την ομάδα με μικρές αλλαγές με αποκλειστικό στόχο το τρίποντο.

Η αποστολή της Παναχαϊκής για τον αγώνα με τον Πλατανιά αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:Καπούταγλης, Κολοβούρης, Ντάσιος, Πολίμος, Σταμόπουλος, Κοτσώνης, Τσελεπίδης, Σωτηράκος, Πλέγας, Κολ, Αργυρόπουλος, Μουστακόπουλος, Παπατόλιος, Μαυριάς, Ελευθεριάδης, Κυνηγόπουλος, Μπαστακός, Μωραΐτης

Παναχαϊκή: Για την νίκη κόντρα στον ΠλατανιάΠαρελθόν από την Παναχαϊκή αποτελεί ο Αντόν Καρατσανάκοφ, όπως ανακοίνωσε  χθες  η «κοκκινόμαυρη» ΠΑΕ. Ο Βούλγαρος μέσος που είχε μεγάλο συμβόλαιο, αγωνίστηκε ελάχιστα στην πατρινή ομάδα φέτος λόγω τραυματισμών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντόν Καρατσανάκοφ. Ευχόμαστε στον Αντόν κάθε επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Ειρήνη Μαραγκού

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος