Ε.Π.Σ. Σερρών: Με στόχο την πρόκριση υποδέχεται την Ξάνθη

Με στόχο την πρόκριση στην τρίτη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών υποδέχεται σήμερα Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 στις 14:30 στα γήπεδα της ομόνοιας την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ξάνθης.

Ο νικητής του αγώνα θα προκριθεί στην επόμενη φάση ενώ ο προπονητής της Ε.Π.Σ. Ξάνθης Απόστολος Κουτρουλός μιλώντας χθες στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών χαρακτήρισε φαβορί τη Σερραϊκή ομάδα τονίζοντας ότι γνωρίζοντας τη δυναμική του Νομού Σερρών και την ύπαρξη πολλών καλών παικτών στις ομάδες δεν επιθυμούσε τις Σέρρες ως αντίπαλο αλλά θα προσπαθήσει με την ομάδα του να πετύχει την πρόκριση.
Ε.Π.Σ. Σερρών: Με στόχο την πρόκριση υποδέχεται την ΞάνθηΟ προπονητής της Ε.Π.Σ.Σερρών Αθανάσιος Τερζής επέλεξε την παρακάτω αποστολή για το παιχνίδι με την Ε.Π.Σ. Ξάνθης: Αδαμίδης Απόστολος, Αρναούτογλου Αθανάσιος, Ζιάκκας Αντώνιος, Τσιφούτης Νικόλαος, Κρουστάλης Γιώργος, Γκουτίδης Αθανάσιος, Νταλίπ Μαδή, Φάκης Θωμάς, Τριανταφύλλου Αθανάσιος, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Πούλιος Αλέξανδρος, Ζαγγελίδης Στέφανος, Αυγένος Γεώργιος, Κουγιουμτζόπουλος Απόστολος, Καρατλίδης Κων/νος, Σοφιανός Μάριος, Βεντούζης Χαράλαμπος, Μασκανάκης Αλέξανδρος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος