Ε.Π.Σ. Σερρών: Μεγάλη πρόκριση από τα… έντεκα βήματα

Με ήρωα τον τερματοφύλακα Απόστολο Κουγιουμτζόπουλο η Μικτή ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ. Σερρών νίκησε με σκορ 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι την αντίστοιχη ομάδα της Ε.Π.Σ. Ξάνθης και προκρίθηκε στην τρίτη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων και στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο η Σερραϊκή ομάδα δεν ήταν καλή και οι φιλοξενούμενοι που παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 18ο με κεφαλιά του Στράτου Αμανατίδη. Ο Σάκης Τερζής θέλοντας να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του έκανε νωρίς τις αλλαγές του με τους Σερραίους να ανεβάζουν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο και να ισοφαρίζουν στον 51ο με τον Αλέξανδρο Μασκανάκη (παίκτης που αποκτήθηκε από τον Πανσερραϊκός και αγωνίζεται δανεικός στην Ασπίδα Δραβήσκου).  Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Ε.Π.Σ. Σερρών: Μεγάλη πρόκριση από τα… έντεκα βήματα
Δύο πέναλτι απέκρουσε ο Απόστολος Κιουγιουμτζόπουλος κι έστειλε την ομάδα του στους «16» της Ελλάδος

Εκεί ο Απόστολος Κουγιουμτζόπουλος απέκρουσε δύο πέναλτι ενώ το τελευταίο τους πέναλτι οι φιλοξενούμενοι το έχασαν με τον Καλαϊτζή να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Ε.Π.Σ. Σερρών: Μεγάλη πρόκριση από τα… έντεκα βήματα
Στον άτυχο συμπαίκτη τους, τερματοφύλακα Μιχάλη Κιουτάχιαλη που πρόσφατα είχε έναν τραυματισμό αφιέρωσαν τη νίκη οι συμπαίκτες του στην Μικτή ομάδα.

Ακολούθησαν ξέφρενα πανηγύρια από τους νεαρούς παίκτες της Σερραϊκής ομάδας που δεν ξέχασαν τον συμπαίκτη του τερματοφύλακα Μιχάλη Κιουτάχιαλη που πρόσφατα είχε έναν τραυματισμό και στην αναμνηστική φωτογραφία κρατούσαν μια φανέλα με το όνομα του.

Ε.Π.Σ. Σερρών: Μεγάλη πρόκριση από τα… έντεκα βήματαΑναλυτικά η διαδικασία των πέναλτι:

Γκριγκόριαν 0-1 η ΕΠΣ Ξάνθης

Σοφιανός 1-1 η ΕΠΣ Σερρών

Λιόντος αποκρούει ο Κουγιουμτζόπουλος

Μασκανάκης  αποκρούει ο Ομέρογλου

Περτσανίδης 1-2 η ΕΠΣ Ξάνθης

Τσιφούτης 2-2 η ΕΠΣ Σερρών

Καφετζής 2-3 η ΕΠΣ Ξάνθης

Αδαμίδης 3-3 η ΕΠΣ Σερρών

Αραμπατζής αποκρούει ο Κουγιουμτζόπουλος

Γκουτίδης αποκρούει ο Ομέρογλου

Καλαϊτζής άουτ

Πούλιος 4 – 3

ΕΠΣ  ΣΕΡΡΩΝ(Σάκης Τερζής): Κουγιουμτζόπουλος, Καρατλίδης, (65΄Παπαδόπουλος) Βεντούζης, Αδαμίδης, Κρουστάλλης, Τριανταφύλλου(30΄Πούλιος), Νταλίπ (40΄Μασκανάκης) , Σοφιανός, Ζιάκας (30΄ Φάκης), Γκουτίδης, Αρναούτογλου (40΄Τσιφούτης).

ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ (Απ. Κούτρουλος): Ομέρογλου, Καλαϊτζής, Κουτσόγλου, Γκριγκόριαν, Χαϊτίδης, Μπαργκάν (60΄Τολμίδης, 76΄ Καφετζής), Βαφειάδης (80΄ Σαλήογλου), Βουλγαρίδης, Αμανατίδης(62΄Λιόντος), Περτσανίδης, Αραμπατζής

Ε.Π.Σ. Σερρών: Μεγάλη πρόκριση από τα… έντεκα βήματαΕ.Π.Σ. Σερρών: Μεγάλη πρόκριση από τα… έντεκα βήματαΕ.Π.Σ. Σερρών: Μεγάλη πρόκριση από τα… έντεκα βήματα

Ε.Π.Σ. Σερρών: Μεγάλη πρόκριση από τα… έντεκα βήματα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος