Με γκολ του Γαϊδαρτζή, ξανά στην κορυφή

Με ένα γκολ του Δημήτρη Γαϊδαρτζή ο Απόλλων Παραλιμνίου νίκησε 1-0 τον Μέγα Αλέξανδρο Καρπερής και επέστρεψε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρώτου ομίλου της Γ εθνικής κατηγορίας.

Το Σερραϊκό ντέρμπι ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται νευρικοί αλλά πιο έμπειροι και ποιοτικοί από τους αντιπάλους τους, οι οποίοι με τη σειρά τους έδειξαν καλά στοιχεία κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Με γκολ του Γαϊδαρτζή, ξανά στην κορυφή
Με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες έγινε ο αγώνας

Η νίκη του Απόλλωνα τον φέρνει μόνο πρώτο στη βαθμολογία μετά την ήττα του Α.Ο. Καβάλας με 1-0 στο Οφρύνιο από τον Αετό Ορφανού ενώ η Καρπερή έδειξε ότι μπορεί να πετύχει το στόχο της που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Με γκολ του Γαϊδαρτζή, ξανά στην κορυφή
Σερραίοι διαιτητές (Τρακαλιάνης, Κρυωνάς και Αναστασιάδης) με τους αρχηγούς Τάκα και Γκόγκα

Το νικητήριο γκολ σημειώθηκε στο 25ο μετά από σέντρα του Λιάρα από τα δεξιά και εξαιρετική κεφαλιά του Δημήτρη Γαϊδαρτζή που έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Μπρόκου. Αυτό ήταν το 7ο φετινό τέρμα του 33χρονου επιθετικού που έφτασε τα 79 στην κατηγορία.

Με γκολ του Γαϊδαρτζή, ξανά στην κορυφή
Για τη νευρικότητα της ομάδας του μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών ο Παύλος Δημητρίου

Παύλος Δημητρίου: «Πρωτόγνωρη κατάσταση»

Για τη νευρικότητα που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι μίλησε ο Παύλος Δημητρίου. Ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Οι τρεις βαθμοί είναι το μόνο καλό από αυτό το παιχνίδι. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τόσο νευρική την ομάδα μου, εμείς συνήθως είμαστε ήρεμη ομάδα. Σήμερα όμως είδα μια κατάσταση πρωτόγνωρη για τη δικιά μας ομάδα. Η νευρικότητα πέρασε σε όλους και κάναμε κάκιστες επιλογές, ειδικά στις πάσες. Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και θέλουμε να το ξεχάσουμε. Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρπερής που στο δεύτερο ημίχρονο πάλεψε και διεκδίκησε το αποτέλεσμα. Βέβαια στη διάρκεια αυτή θα μπορούσαμε εμείς να κάνουμε το σκορ πολύ μεγαλύτερο».

Με γκολ του Γαϊδαρτζή, ξανά στην κορυφή
Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο Μίλτος Δουλγέρης

Μίλτος Δουλγέρης: «Ήμασταν πολύ καλοί»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μίλτος Δουλγέρης. Ο προπονητής της Καρπερής είπε στην ΕΡΤ Σερρών: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο και ειδικά μετά το 1-0 η ομάδα του Παραλιμνίου πατούσε πιο καλά στο γήπεδο, είχε την κατοχή και την πίεση της έδρας και νομίζω ότι εμείς είχαμε προβλήματα στο χώρο του κέντρου με τα τρία παιδιά της αντίπαλης ομάδας που ήταν πάρα πολύ καλοί. Παρόλα αυτά είχαμε μια ευκαιρία στο 45ο με τον Σελαλματζίδη κι αν ήμασταν πιο ψύχραιμοι θα είχαμε το αποτέλεσμα από τα αποδυτήρια. Νομίζω ότι από το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και με κάποιες αλλαγές που κάναμε η ομάδα ήταν πολύ καλύτερη από τον αντίπαλο της, ελέγχαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, ανεβάσαμε ψηλά την ομάδα μας και είδαμε ότι το Παραλίμνιο είχε πρόβλημα όταν το πιέζεις ψηλά για αυτό και ο Παύλος έβαλε αμυντικογενείς παίκτες. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα μου ήταν πολύ καλή στο γήπεδο. Αν και είχαμε την εδαφική υπεροχή δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ αντιθέτως κινδυνέψαμε από παιδιά όπως ο Φιλέντας και ο Μουτεσίδης αφού η ομάδα του Παραλιμνίου είναι μια έμπειρη ομάδα που της εύχομαι να ανέβει και οι άλλες δύο ομάδες να παραμείνουμε στην κατηγορία. Εμείς δείξαμε ότι είμαστε μια νέα ομάδα που χτυπάει και παίζει στα ίσα όλα τα παιχνίδια».

Με γκολ του Γαϊδαρτζή, ξανά στην κορυφή
Το ντέρμπι κρίθηκε στο γκολ του Δημήτρη Γαϊδαρτζή

Διαιτητές: Τρακαλιάνης, Κρυωνάς, Αναστασιάδης (Σερρών)

Με γκολ του Γαϊδαρτζή, ξανά στην κορυφή
Η ενδεκάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π. Δημητρίου): Γουναρίδης, Λιάρας, Τάκας(75ο  Τσομαχασβίλι), Δέντσας, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Μουτεσίδης, Ρούμπος(56ο  Φιλέντας), Γαϊδαρτζής, Ναλμπάντης(67ο  Πολυζωίδης), Τάντιτς(56ο  Κουτζαβασίλης)

Με γκολ του Γαϊδαρτζή, ξανά στην κορυφή
Η ενδεκάδα της Καρπερής

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΡΠΕΡΗΣ(Μ. Δουλγέρης): Μπρόκος, Παπανικολάου(86ο  Τουνουσίδης), Μαυρουδής(71ο  Νέδος), Αγγελίδης, Ζάντσιος, Νικολίτσας, Μιντιούρης(55ο Γκάλιος Νικ.), Μπάρδας, Σελαλματζίδης(62ο  Μπίντσης), Κούτλας, Γκόγκας

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος