Π. Αγγελίδης: «Ποτέ χωρίς νερό»

Οριστικά λύνεται το πρόβλημα, του νερού,  που ταλανίζει εδώ και χρόνια τους κατοίκους των Δημοτικών Κοινοτήτων  Μητρουσίου, Μονοκλησιάς, Προβατά και Α. Καμήλας.

Π. Αγγελίδης: «Ποτέ χωρίς νερό»

Η γεώτρηση που θα παρέχει άφθονο και καθαρό νερό στις Δημοτικές Κοινότητες εγκαινιάστηκε την Δευτέρα 19 Μαρτίου απο τον δήμαρχο Σερραίων Πέτρο Αγγελίδη. «Χάρη στη γεώτρηση  αυτή το Μητρούσι έχει εδώ κι ένα περίπου μήνα άφθονο και καθαρό νερό και για την επόμενη τριακονταετία, σύμφωνα με την υδρογεωλογική μελέτη. Έτσι λύνουμε οριστικά το πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια τους κατοίκους του χωριού. Το ίδιο  ισχύει και για τον Προβατά, την Μονοκκλησιά και την Α. Καμήλα, των οποίων τα δίκτυα ύδρευσης ενοποιούνται. Έχουμε τον Καλλικράτη στην Ύδρευση» τόνισε σε δηλώσεις του  ο Δήμαρχος.

Π. Αγγελίδης: «Ποτέ χωρίς νερό»Το έργο με τίτλο «Εργασίες ενιαίας διαχείρισης εξωτερικών Υδραγωγείων Τοπικών Κοινοτήτων Προβατά – Μονοκκλησιάς – Α. Καμήλας και Μητρουσίου»  προϋπολογισμού 1.000.000 ευρώ μελετήθηκε από τη Δ.Ε.Υ.Α.Σ., δημοπρατήθηκε την 5-1-2017, η Σύμβαση υπογράφηκε την 1-2-2017 και θα ολοκληρωθεί μέσα στο Καλοκαίρι. Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Κώστας Χασαπίδης, ο νυν πρόεδρος Γ. Γάτσιος και οα αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Π. Αρβανιτόπουλος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος