Πανσερραϊκός: Από Σπάρτη στα Χανιά και… μεταγραφές

Τα πιο μακρινά του ταξίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Football league καλείται να κάνει ο Πανσερραϊκός σε διάστημα λίγων ημερών.

Η Σερραϊκή ομάδα θα αγωνιστεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 3:00 μ.μ. στη Σπάρτη κόντρα στην τοπική ομάδα (ΕΡΤ3) και την επόμενη Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου στις 2:00μμ στα Χανιά με τον Κισσαμικό.

Πανσερραϊκός: Από Σπάρτη στα Χανιά και… μεταγραφές«Είναι μια δύσκολη δοκιμασία γιατί είναι τα παιχνίδια με τα πιο μακρινά ταξίδια και τα δίνουμε σε διάστημα πέντε ημερών. Τα τύχαμε εμείς αλλά θα τα παλέψουμε μόνοι μας» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Περικλής Αμανατίδης ενώ ο πρώτος σκόρερ του Πανσερραϊκού (και της κατηγορίας) Δημήτρης Γκούρτσας δήλωσε στην «Αrena press» : «Με τις τελευταίες επιτυχίες είμαστε πιο άνετοι και ήρεμοι. Το Σάββατο παίζουμε στη Σπάρτη και θα προσπαθήσουμε να επεκτείνουμε το σερί νικών. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε το διπλό. Είναι νωρίς ακόμα, αλλά έφυγε ένα βάρος. Όσο είσαι χαμηλά, αγχώνεσαι. Εμείς δεν συγκρίνουμε το «φέτος» με την προηγούμενη διετία. Πρέπει να αντιληφθούμε ότι με τον Πανσερραϊκό μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ο κόσμος δίνει αποδείξεις, ήρθε στο Αίγιο, στη Λάρισα, παντού, όχι μόνο εντός. Τον ευχαριστούμε που δίνει έξτρα κίνητρα. Μακάρι να γεμίζει ακόμα παραπάνω το γήπεδο. Όσο για μένα, είμαι καλά, γιατί η ομάδα είναι καλά. Έχω βοήθεια, αξιόλογους συμπαίκτες και προπονητές, μόνος δεν πετυχαίνεις τίποτα. Τα γκολ μου φέτος είναι θέμα χημείας, συνεργασίας, ομαδικότητας. Ως Σερραίος, έχω όνειρο να βοηθήσω και να ανεβούμε στη Σούπερ Λίγκα. Ως επιθετικός, θα ήθελα πολύ να βγω πρώτος σκόρερ της κατηγορίας».

Πανσερραϊκός: Από Σπάρτη στα Χανιά και… μεταγραφέςΠρόβλημα με Φουσού

Με μια δυσάρεστη εξέλιξη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση στην Σπάρτη  εναντίον της τοπικής ομάδας. Συγκεκριμένα από την προπόνηση της Τρίτης  απουσίασε ο Λάντο Φουσού, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για θλάση. Ο Κονγκολέζος αμυντικός μέσος  υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι  Βασίλης Αμαραντίδης και Βασίλης Χατζιδήμπας ενώ αμφίβολοι παραμένουν και οι Γιώργος Σιάκκας και Γιάννης Βοσκόπουλος.

Πανσερραϊκός: Από Σπάρτη στα Χανιά και… μεταγραφέςΗ ώρα των μεταγραφών

Μετά το παιχνίδι με τον Κισσαμικό και αφού ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των εορτών θα δρομολογηθούν τα μεταγραφικά θέματα στον Πανσερραϊκό. Κάτι που προανήγγειλε με συνέντευξη του στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης:  «Θα γίνουν γιατί πρέπει. Ο Πανσερραϊκός είχε δικαίωμα και το καλοκαίρι να πάρει παίκτες κάτω των 24 ετών, αλλά δεν κινήθηκε όπως μπορούσε. Ο Πανσερραϊκός θα κάνει όλες εκείνες τις κινήσεις που θα τον σταθεροποιήσουν. Σίγουρα ο περιορισμός που υπάρχει μας δυσκολεύει στις επιλογές. Είχαμε πιο συγκεκριμένους στόχους να αποκτήσουμε. Θα πάρουμε παίκτες, βέβαια, που θα βοηθήσουν και όχι για να αλλάξουν απαραιτήτως κάποιον. Οι περισσότεροι στόχοι έχουν εντοπιστεί. Γίνεται μία πολύ καλή δουλειά από όλους όσοι συμμετέχουν σε αυτή την διαδικασία και τον Θωμά Κυπαρίσση και τον Ηλία Σαββίδη και τον Δημήτρη Αϊβαζίδη. Θα παίρναμε 4-5 παίκτες και χωρίς να έφευγε κανείς έτσι και αλλιώς. Το σημαντικό είναι πως παλιά η μεταγραφική περίοδος ήταν στην μέση του πρωταθλήματος. Τώρα θα έχει 26 παιχνίδια ακόμη και ουσιαστικά θα είναι μία περίοδος για όλη τη σεζόν».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος