Πανσερραϊκός: Για τη νίκη στη Ξάνθη

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει ο Πανσερραϊκός που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 15:00 στο Δ.Α.Κ. Ξάνθης την τοπική Ασπίδα για την 16η αγωνιστική της Γ εθνικής.

Οι «κόκκινοι» θέλουν να πετύχουν την τέταρτη εκτός έδρας νίκη τους (θα είναι η όγδοη συνολικά) σε μια πόλη που έχουν πανηγυρίσει νίκη κόντρα στον Άρη Αβάτου (με 2-1 την 6η αγωνιστική) αλλά και ήττα (με 1-0 από τον Ορφέα Ξάνθης την 9η αγωνιστική). Ο Ηλίας Εγγονίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του με τον Τζοτζ Ομπόσου και τον Δημήτρη Κεχαγιά να έχουν εκτίσει την αγωνιστική της ποινής τους και να επιστρέφουν στην αποστολή των «λιονταριών». Μάλιστα ο τελευταίος επιστρέφει στο ίδιο γήπεδο μετά από ένα μήνα όπου είχε παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και είχε πανηγυρίσει τη νίκη με 1-0.

Πανσερραϊκός: Για τη νίκη στη ΞάνθηΕπένδυση στο μέλλον

Την απόκτηση του νεαρού ταλαντούχου εξτρέμ, Αλέξανδρου Μασκανάκη από την Ασπίδα Δραβήσκου ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός. Ο 15χρονος μεσοεπιθετικός  θα παραμείνει ως δανεικός στην ομάδα του και θα φορέσει την κόκκινη φανέλα με το λιοντάρι από το καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ανακοινώνει την απόκτηση του Αλέξανδρου Μασκανάκη από την ομάδα της Ασπίδας Δραβήσκου. Ο παίκτης θα παραμείνει ως δανεικός στην ομάδα του, για να ολοκληρώσει τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις, με την τοπική ομάδα και θα ενσωματωθεί το καλοκαίρι στον Πανσερραϊκό, με την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Α. Μασκανάκης αποτελεί επένδυση για τον Πανσερραϊκό μας και χαιρόμαστε που επέλεξε την πρώτη ομάδα του νομού για να πάρει την ευκαιρία του, την στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον και από ομάδες εκτός Σερρών. Παράλληλα ευχαριστούμε τον σύλλογο της Ασπίδας Δραβήσκού για την άψογη συνεργασία.

Μίνι Βιογραφικό:

Ο Αλέξανδρος Μασκανάκης είναι γεννημένος στις 8 Αυγούστου του 2004 και αγωνίζεται ως ακραίος μεσοεπιθετικός. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ένας παίκτης με καλά τεχνικά και αθλητικά στοιχεία και αγωνίζεται στην ομάδα της Ασπίδας Δραβήσκου με συμμέτοχη στην Β΄ Κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Σερρών».

Πανσερραϊκός: Για τη νίκη στη ΞάνθηΗ πρώτη εκτός Σερρών αντίπαλος του

Η Ασπίδα Ξάνθης είναι μια ιστορική ομάδα της περιφέρειας που ήταν ο πρώτος αντίπαλος εκτός Σερρών στην ιστορία του Πανσερραϊκού. Μετά την ίδρυση του Σερραϊκού συλλόγου το 1964, ο Πανσερραϊκός αντιμετώπισε στο πρώτο του παιχνίδι στη Β εθνική τον Ατρόμητο Σερρών (νίκη με 3-0) και την 2η αγωνιστική εντός έδρας την Ασπίδα Ξάνθης την οποία στις 25 Οκτωβρίου 1964 είχε συντρίψει με 7-1 με τέρματα των Φραγκόπουλου, Αποστολίδη, Μπιτζίδη (2), Κιοσέογλου, Χατζηπανταζή κι ένα αυτογκολ. Για την Ασπίδα είχε σκοράρει ο Αντώνης Αντωνιάδης που στη συνέχεια της καριέρας του έφτασε μέχρι τον τελικό του κυπέλλου πρωταθλητριών Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό. Την περίοδο 1964-65 ο Πανσερραϊκος είχε χάσει 1-0 στη Ξάνθη από την Ασπίδα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος