Πέτρος Στοΐλας: «Μας έλειπε μόνο το γκολ»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του δήλωσε Πέτρος Στοΐλας.

Ο Σερραίος προπονητής μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη είπε: «Να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη, άξια η άνοδός του. Ένα ευχαριστώ για την φιλοξενία, ήταν άψογη, παρά τα όσα ακούστηκαν.  Όσον αφορά το παιχνίδι για ακόμη μια φορά θεωρώ πως ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα που ξέραμε ότι θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο της και θα μας πιέσει. Στο πρώτο μέρος δεν επιτρέψαμε στον Άρη να δημιουργήσει κάποια καθαρή ευκαιρία σε αντίθεση με μας που θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίσαμε πάλι να είμαστε απειλητικοί, ωστόσο ο Άρης όσο η ώρα περνούσε ασκούσε ακόμη περισσότερη πίεση. Δεχτήκαμε ένα γκολ αλλά είχαμε δουλέψει για αυτό στην προπόνηση και δεν πτοηθήκαμε, αντίθετα θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει. Ο μόνος λόγος που δεν έμεινα ευχαριστημένος από τους παίκτες μου είναι γιατί μετά το 2-0 έδειχναν ότι παράτησαν το παιχνίδι και θα ήταν κρίμα να χαλάσουμε την εικόνα που παρουσιάσαμε σε όλο το παιχνίδι μέσα σε πέντε λεπτά».

Για τον υποβιβασμό της ομάδας του στη Γ΄Εθνική και την επόμενη μέρα:

«Η επόμενη μέρα είναι σίγουρα πολύ δύσκολη. Επίσης είναι πολύ χρονοβόρα καθώς πρέπει να δούμε αν η ομάδα θα βρει κάποιον επενδυτή αλλά και αν θα κατέβει να αγωνιστεί. Αν τελικά κατέβει θα πρέπει να δούμε το πως θα γίνει αυτό. Η αλήθεια είναι πως το “αν” υπάρχει για το μέλλον της ομάδας, ενώ επίσης μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων η ομάδα θα περάσει στον ερασιτέχνη. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις».

Πέτρος Στοΐλας: «Μας έλειπε μόνο το γκολ»Ο Κυριάκος Γιαξής που ήταν από τους κορυφαίους των «λιονταριών» είπε: «Θέλω αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον Άρη για την άνοδο. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου, για τα πολλά οικονομικά προβλήματα, σήμερα ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Εύχομαι στον Άρη, αλλά και την δική μου ομάδα να έχει ένα λαμπρό μέλλον».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος