Εγκρίσεις έργων για την Λακωνία

Κατά τη διάρκεια της 15ης τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, εγκρίθηκαν, μετά από εισήγηση της Ανιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδ. Τζανετέα, σημαντικά έργα που αφορούν στον αθλητισμό και στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Λακωνίας.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η ένταξη στο πρόγραμμα συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, το έργο: «ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑΔΙΟΥ Δ.Κ. ΣΚΑΛΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ» Προϋπολογισμού: 180.000,00€ με προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Ευρώτα.

Καθώς και το σχέδιο προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο Μονεμβασίας για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ», Προϋπολογισμού 600.000,00€ που αφορά τους οδικούς άξονες

1. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ –ΑΓΙΟΣ ΦΩΚΑΣ
2. ΠΑΚΙΑ-ΚΟΚΚΙΝΙΑ και
3. ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠ. ΟΔΟ ΔΑΙΜΟΝΙΑ-ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΓΙΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ-ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΒΙΓΚΛΑΦΙΑ- ΕΛΑΦΟΝΗΣΟ

O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα, σε δηλώσεις τους, επισήμαναν ότι η Περιφέρεια, έχει εξασφαλίσει σημαντικούς πόρους από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και έχουν προγραμματίσει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, σημαντικά έργα, τόσο στον τομέα του αθλητισμού και του πολιτισμού, όσο και στην συντήρηση και οδοσήμανση του οδικού δικτύου της Λακωνίας.

από δελτίο Τύπου
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος