Όλο το υπουργικό συμβούλιο στην Τρίπολη

Αρχίζει αύριο το πρωί, στην Τρίπολη, το Αναπτυξιακό, Περιφερειακό Συνέδριο της κυβέρνησης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Το Συνέδριο στην Πελοπόννησο, είναι το 10ο που πραγματοποιείται, στον κύκλο των Περιφερειακών Συνεδρίων, που έχουν προγραμματιστεί, προκειμένου να υπάρξει, ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής 2021».

Οι εργασίες του Συνεδρίου, θα φιλοξενηθούν στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης (Παπαναστασίου 25), τη Δευτέρα 26/02/2018 και την Τρίτη 27/02/2018 και θα ολοκληρωθούν, με κεντρική εκδήλωση που θα γίνει την Τρίτη 27/02/2018 στις 18:30.

Είκοσι τρεις (23) υπουργοί, αναπληρωτές και υφυπουργοί θα συμμετάσχουν στις εργασίες του Συνεδρίου, που θα περιλαμβάνουν ουκ ολίγες θεματικές.

Την εναρκτήρια ομιλία στις 11 το πρωί της Δευτέρας, θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Η κεντρική εκδήλωση, θα ανοίξει με ομιλία του Περιφερειάρχη, Πέτρου Τατούλη και θα ολοκληρωθεί με την κεντρική ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Η ΕΡΤ Τρίπολης, με όλο το δημοσιογραφικό, τεχνικό και διοικητικό επιτελείο της, θα καλύψει ζωντανά όλες τις εργασίες του Συνεδρίου και τις δύο ημέρες.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος