“Πρωινή διαδρομή” στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

-Με σημαντικά θέματα θα συνεδριάσει τη Δευτέρα το περιφερειακό συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η συνεδρίαση θα γίνει στο Πνευματικό κέντρο της Τρίπολης στις 16:00 το μεσημέρι.

-Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσει η ΔΥΟ Ναυπλίου στις 24 λόγω της Γενικής συνέλευσης του συλλόγου εφοριακών Αργολίδας-Κορινθίας.

-Το 9ο Πανελλήνιο συνέδριο Ανώνυμων υπερφάγων θα γίνει από 12 έως 14 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο στο Πόρτο –Χέλι.

-Διασωστική άσκηση με την επωνυμία <> θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Σοφικό Κορινθίας με τη συμμετοχή εθελοντών από όλη την Ελλάδα κα το εξωτερικό.

-Η 7η γιορτή ελιάς και λαδιού θα γίνει στο Κρανίδι 4 Νοεμβρίου.

-Ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού και του τραχήλου της μήτρας θα γίνει στο ίδρυμά Ζαφείρη στο Άστρος την Κυριακή στις 6:30 το απόγευμα.

-Γιορτή για το μητρικό θηλασμό οργανώνει το δίκτυο εθελοντικών ομάδων Υποστήριξης Μητρικού θηλασμού και Μητρότητας την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στην πλατεία Αγίου Πέτρου στο Άργος.

-Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνουν οι σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων Δημοτικών σχολείων Άργους το Σάββατο από τις 9 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στο 1ο και 7ο Δημοτικό σχολείο.

-Συγγραφείς που δραστηριοποιούνται στην Αργολίδα θα μας μυήσουν στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού. Η βιβλιοθήκη Φουγάρο οργανώνει εργαστήρι Δημιουργικής γραφής με σημείο αναφοράς τα παραμύθια και το μικροδιήγημα . Συγγραφείς που δραστηριοποιούνται στην Αργολίδα θα μας μυήσουν στο μαγικό κόσμο του παραμυθιού στα μυστικά και στην θεραπευτική του δύναμη.

Σύνταξη ειδήσεων : Δέσποινα Αρσένη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος