Σπάρτη: Περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης

Ο Δήμος Σπάρτης, συνεχίζοντας την υλοποίηση της τουριστικής του πολιτικής, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας του Περιπτέρου Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου.

Ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών, των επισκεπτών και των επιχειρήσεων του τουρισμού, έγινε πραγματικότητα, με ένα καλαίσθητο και λειτουργικό περίπτερο, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης, έναντι του Αρχαιολογικού Μουσείου, επί της Λεωφόρου Λυκούργου.

Το περίπτερο διαθέτει δύο θέσεις εργασίας, σύνδεση ίντερνετ και τηλέφωνο, καθώς και τηλεόραση, η οποία θα προβάλει βίντεο με τα αξιοθέατα του Δήμου κατά τις ώρες λειτουργίας του.

Με τη λειτουργία του, το περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης, θα καλύψει τις ανάγκες πληροφόρησης των επισκεπτών του Δήμου Σπάρτης,καθώς, σε αυτό θα παρέχονται πληροφορίες ,από ξενόγλωσσο προσωπικό του Δήμου, για τα αξιοθέατα, τα μουσεία, τους αρχαιολογικούς χώρους, τις εκδηλώσεις, τα δρομολόγια συγκοινωνιακών μέσων κλπ.

Επίσης, θα διανέμονται τουριστικοί οδηγοί σε έξι γλώσσες (ελληνικά-αγγλικά-γερμανικά-ιταλικά-γαλλικά-ρώσικα), τουριστικοί χάρτες και λοιπό πληροφοριακό υλικό, καθώς και διαφημιστικά φυλλάδια επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του τουρισμού.

Όσες επιχειρήσεις επιθυμούν να διαθέσουν πληροφοριακό υλικό θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Σπάρτης στο τηλ. 2731028166 ή απευθείας με το Περίπτερο Τουριστικής Πληροφόρησης στο τηλ. 2731025811.

Οι ημέρες λειτουργίας του Περιπτέρου είναι Δευτέρα-Παρασκευή και οι ώρες λειτουργίας είναι 9:00 π.μ με 14:00 μ.μ.

Σπάρτη: Περίπτερο τουριστικής πληροφόρησης

δελτίο Τύπου
πηγή φωτό: Δήμος Σπάρτης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος