Στην Τρίπολη η εκδίκαση του στυγερού εγκλήματος στο Σοφικό

Την ερχόμενη Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Τριπόλεως θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης του άγριου εγκλήματος στο Σοφικό Κορινθίας με κατηγορούμενο έναν 71χρονο άνδρα που φέρεται να σκότωσε, να έθαψε τη γυναίκα του στον οικογενειακό τάφο στο κοιμητήριο του χωριού και αμέσως μετά δήλωσε την εξαφάνισή της.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Τρίτη 9 Οκτωβρίου στην Τρίπολη αλλά ο κατηγορούμενος δεν κατάφερε να δώσει το παρών λόγω προβλημάτων υγείας.

Το αποτρόπαιο έγκλημα είχε γίνει το Μάιο του 2017, στο εξοχικό του ζευγαριού στο Σοφικό.

Η 69χρονη γυναίκα καθόταν στην αυλή του σπιτιού της, ο σύζυγός της πήγε πίσω της και με ένα σφυρί τη χτύπησε δυο φορές στο κεφάλι. Η γυναίκα έπεσε κάτω, ο ίδιος μπήκε μέσα στο σπίτι, πήρε ένα μαχαίρι και της αφαίρεσε τη ζωή.

Αμέσως μετά τη μετέφερε με το αυτοκίνητό του και την έθαψε στον οικογενειακό τάφο στο Κοιμητήριο της περιοχής. Λίγες μέρες μετά το στυγερό έγκλημα δήλωσε την εξαφάνισή της στο Α.Τ Νέας Ιωνίας, λέγοντας ότι η γυναίκα του μάζεψε τα πράγματά της και εξαφανίστηκε.

Μετά από επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών έπεσε σε σειρά αντιφάσεων και ομολόγησε τη δολοφονία. Το πτώμα της γυναίκας ανακαλύφθηκε μέσα στον τάφο σε προχωρημένη σήψη.

Ο 71χρονος κατηγορούμενος, παρέμεινε στη φυλακή για ένα εξάμηνο και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφού έγινε δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης που είχε υποβάλλει.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος