Το Αιγάλεω 3-1, πέρασε απ’ την Κορινθία

Το έντομο αποτύπωμά του, άφησε σήμερα το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο του Συνοικισμού Κορίνθου, το πρωτοπόρο και αήττητο φέτος, ιστορικό Αιγάλεω.

Το … Σίτυ, νίκησε με 3-1 τον ΠΑΣ Κόρινθος και έφτασε τις 7 νίκες στον 7ο όμιλο της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Συγχρόνως, απέδειξε για ακόμα μία αγωνιστική, ότι φέτος δεν αστειεύεται

Ο ΠΑΣ, αντίθετα, έμεινε στους 5 βαθμούς (1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες) και θα πρέπει να αλλάξουν πολλά, εάν θέλει η ομάδα της Κορινθίας να ελπίζει σε παραμονή.

Το Αιγάλεω, χωρίς τον Πάολο Φαρινόλα, μπόρεσε και πέτυχε δύο γρήγορα τέρματα (7ο και 12ο λεπτό, με Γουνδουλάκη, Βέρμπη) και πήγε το παιχνίδι εκεί που αυτό ήθελε και έτσι όπως το είχε σχεδιάσει ο προπονητής του.

Το πρώτο μέρος, ωστόσο, έκλεισε με 4 καλές στιγμές για τους γηπεδούχους (Τορεζάνι, Καραγιάννης, Παπανικολάου) και με ένα δοκάρι (41ο Τορεζάνι).

Τα πάντα, σχεδόν, τελείωσαν στο 52ο λεπτό, όταν και η Αθηναική ομάδα, έφτασε στο 3-0 (τεχνική σουτάρα του Ραχίμ έξω απ’ την περιοχή).

Το Αιγάλεω 3-1, πέρασε απ’ την Κορινθία

Ο ΠΑΣ, λίγο αργότερα (57ο λεπτό), μείωσε με τον Βασίλη Μαναριώτη (κοντό πλασέ σε εκτέλεση φάουλ του Σιδέρη και αφού η μπάλα στην προβολή του Μαναριώτη, ίσως να βρήκε σε πόδι αμυντικού του Αιγάλεω).

Μέχρι να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση που συγκέντρωσε 200 περίπου, φίλους του Αιγάλεω και άλλους τόσους του ΠΑΣ, σημειώθηκαν μερικές ακόμα καλές φάσεις, μπροστά και απ’ τις δύο εστίες (Μαναριώτης, Καραγιάννης από ΠΑΣ, Μπέλερης, Μάρης από Αιγάλεω).

Το ποιοτικό Αιγάλεω, με τη λήξη του αγώνα (Πέτρος Τσαγκαράκης ο άριστος διαιτητής απ’ τα Χανιά) αποθεώθηκε απ’ τους φίλους -ταξιδιώτες του, ενώ ο ΠΑΣ Κόρινθος, βυθίστηκε περισσότερο στον προβληματισμό …

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
(Γ. Βασιλόπουλος)

Λουτριώτης, Παπανικολάου, Ντόκο, Λαμπρόπουλος, Βελέτζας, Παικόπουλος (46ο Δόσης), Ιορδανίδης (58ο Γάλας), Σιδέρης, Μαναριώτης, Τορεζάνι (88ο Φούρναρης), Καραγιάννης.

ΑΙΓΑΛΕΩ Α.Ο.
(Θ. Καλύβας)

Ασημέλης, Τσαφταρίδης, Ραχίμ, Παπαζαχαρίας, Παπασάββας (21ο λ.τρ. Δάρρας), Μάρης, Ψυχογιός (69ο Ντάγκρας), Γουνδουλάκης (84ο Μπατής), Βέρμπης, Μπέλερης (56ο Ζουμπουλάκης), Μαγκάκης.

Το Αιγάλεω 3-1, πέρασε απ’ την Κορινθία

* Τον Άγιο Ιερόθεο θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική το Αιγάλεω στην έδρα του.
* Με την υπολογίσιμη Θύελλα Καμαρίου, εκτός έδρας, αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Κόρινθος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος