Τρόπαια: Θα περιφρουρούν το υποκατάστημα της Εθνικής

«Ζητάμε να μην κλείσει το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Τρόπαια, γιατί αυτό θα επιφέρει μέγα πλήγμα στην ευρύτερη περιοχή που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα ερημοποίησης. Επιδιώκουμε συζήτηση με την διοίκηση της Τράπεζας και διεκδικούμε να μείνει ανοιχτό το υποκατάστημα για πολλούς λόγους. Θα συνεχίσουμε τη διαβούλευση και συνάμα θα εντείνουμε τις κινητοποιήσεις. Ήδη, οργανώσαμε την πρώτη, σήμερα, έξω απ’ το υποκατάστημα, ήρθαμε στην Τρίπολη όπου και είχαμε επαφή με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, συζητήσαμε τις δράσεις, ενώ θα προχωρήσουμε και σε περιφρούρηση του υποκαταστήματος, σε περίπτωση που επιχειρηθεί να γίνει ξαφνική μετακόμιση εξοπλισμού. Ζητάμε απ’ όλους να πάρουν θέση στο θέμα και θέλουμε την στήριξή τους».

Αυτό δήλωσε, απ’ την Τρίπολη, σε συνέντευξη Τύπου, το μέλος της συντονιστικής επιτροπής αγώνα, κ. Βασίλης Μπουρνάς, ο οποίος και επιχειρηματολόγησε για τους λόγους που πρέπει το υποκατάστημα να μείνει υποχρεωτικά ανοιχτό στην ορεινή και δυσπρόσιτη αυτή κωμόπολη του Δήμου Γορτυνίας.

Μαζί του, στη συνέντευξη Τύπου, ήταν και δύο νεαρά μέλη της συντονιστικής, που ανήκουν στον δραστήριο σύλλογο Γορτυνίας «Ο Λάδωνας».

Οι ομιλητές, υπενθύμισαν στους υπεύθυνους, ότι διαθέτουν όπλα για να δυναμώσουν τον αγώνα τους και ότι, όλα αυτά, θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται, ανάλογα με την πορεία της εξέλιξης του θέματος.

Τρόπαια: Θα περιφρουρούν το υποκατάστημα της Εθνικής

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος