Καρδίτσα: Ανατίναξαν ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεοντάρι

Το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεοντάρι του Δήμου Σοφάδων Καρδίτσας «χτύπησαν» σήμερα στις 5 το πρωί άγνωστοι δράστες.
Συγκεκριμένα, οι άγνωστες  δράστες ανατίναξαν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης της Τράπεζας Πειραιώς, με στόχο να αφαιρέσουν άγνωστο χρηματικό ποσό, δεδομένου ότι το μηχάνημα ανεφοδιάστηκε την περασμένη Πέμπτη, οπότε μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα δεν ήταν γνωστό το πόσα χρήματα είχαν απομείνει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η έκρηξη ήταν ιδιαίτερα έντονη, γεγονός που τους έκανε να ανησυχήσουν και να αναζητήσουν τι έγινε, ενώ κάποιοι απ’ αυτούς κάνουν λόγο για δυο δράστες οι οποίοι μετά την έκρηξη άρπαξαν το κουτί με τα υπόλοιπα χρήματα, επιβιβάστηκαν σε ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας skoda χρώματος ασημί και εξαφανίστηκαν.

Άλλες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι το ΙΧ αυτοκίνητο βρέθηκε καμένο λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα από το σημείο της επίθεσης, άλλοι κάνουν λόγο για τρεις δράστες Ρουμανικής υπηκοότητας, πληροφορίες που η αστυνομία ωστόσο δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι αυτή την ώρα. Στο σημείο του συμβάντος έφτασε , από την Αθήνα, η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία έλαβε δείγμα από τον εκρηκτικό μηχανισμό, με στόχο να διερευνηθεί το είδος αυτού.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από λίγες ημέρες είχε προηγηθεί άλλη μια ανατίναξη σε ΑΤΜ στο Νέο Μοναστήρι.

Δείτε επίσης: Πάτρα: Μπαράζ επιθέσεων σε τράπεζες, ΑΤΜ & σούπερ μάρκετ – ertnews.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος