Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Πέτρα

Array

Το Αναγνωστήριο Αγιάσου συμμετείχε στο  6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Πέτρας, το βράδυ του Σαββάτου, 29 Ιουλίου 2017, στην Πέτρα,  με τον τίτλο «Σεργιάνι στο Αιγαίο». Το  χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Αναγνωστηρίου με τη διδασκαλία του χοροδιδασκάλου Θύμιου Σαραντίδη παρουσίασε μια σειρά από παραδοσιακούς χορούς με πιο εντυπωσιακό το «Χορό με τα μαχαίρια».

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν οι: Πολιτιστικός Σύλλογος  Πέτρας-Παιδικό Τμήμα, Εκπολιτιστικός Σύλλογος Παρακοίλων, Πολιτιστικός Σύλλογος Ιππείου, Πολιτιστικός Σύλλογος Παναγιούδας, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσοτόπου, Αναγνωστήριο Αγιάσου, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής «Φίλοι της παράδοσης», Πολιτιστικός Σύλλογος Μολύβου, Πολιτιστικός Σύλλογος Πέτρας-Τμήμα Ενηλίκων.

Το Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017, στις 9μμ, τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου Αγιάσου θα δώσουν μεγάλη συναυλία με παραδοσιακά τραγούδια της Λέσβου και της Μικράς Ασίας στη Βατούσα, ύστερα από πρόσκληση των Πολιτιστικών Συλλόγων του χωριού.

Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Πέτρα Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Πέτρα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος