Λέσβος: Έργα συντήρησης στο δρόμο Βατούσα-Ρέμα-Χίδηρα

Επίσκεψη στις εργασίες συντήρησης του δρόμου Βατούσα – Ρέμα – Χίδηρα και του δρόμου προς Πτερούντα, που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου  «Συντήρηση Οδών Βορειοδυτικής Λέσβου» συνολικού προϋπολογισμού 535.000 ευρώ, πραγματοποίησε σήμερα η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου συνοδευομένη από  τον Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιομηχανίας Θεόδωρο Βαλσαμίδη.

Στο πλαίσιο του έργου έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι εργασίες για τον καθαρισμό των τεχνικών έργων, των τάφρων και της βλάστησης της οδού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την περίοδο οι εργασίες ασφαλτόστρωσης της οδού, η οποία βρίσκεται σε κακή κατάσταση δεδομένου ότι δεν είχε συντηρηθεί ποτέ μέχρι σήμερα από την κατασκευή της.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου (ΣΑΕΠ 088) και εκτελείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π.Ε. Λέσβου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Λέσβος: Έργα συντήρησης στο δρόμο Βατούσα-Ρέμα-Χίδηρα

Επίσης, η κα. Καλογήρου επισκέφθηκε τα χωριά Βατούσα, Χίδηρα, Ρέμα και Πτερούντα, και συναντήθηκε με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Βατούσας Άβελ Σπανέλλη, Πτερούντας Κώστα Χασάπη και Χιδήρων Δημήτριο Λιαδέλλη και κατοίκους της περιοχής και συζήτησε θέματα που τους απασχολούν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος