Ιθάκη: Με το «Βήμα Μπροστά» διεκδικεί ξανά τον Δήμο ο Δ. Στανίτσας

Με ανοιχτή επιστολή του προς τους δημότες της Ιθάκης, την εκ νέου υποψηφιότητά του, για τη συνέχιση του σημαντικού έργου, της προς ολοκλήρωση επιτυχημένης θητείας του, ανακοίνωσε ο νυν Δήμαρχος του πανέμορφου κι συνεχώς αναπτυσσόμενου νησιού, με τις πρωτοβουλίες της Δημοτικής Αρχής, Διονύσης Στανίτσας.

Ιθάκη: Με το «Βήμα Μπροστά» διεκδικεί ξανά τον Δήμο ο Δ. Στανίτσας

Η επιστολή
“Συνδημότες και Συνδημότισσες του Δήμου Ιθάκης,
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου να είμαι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ».
Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε. Μέσα από τις καθημερινές μας επαφές και τον διάλογο με τους πολίτες, μέσα από τους αγώνες και τις διεκδικήσεις μας με θεσμικούς και κοινωνικούς φορές, μέσα από τη συνεργασία μας με επαγγελματικά σωματεία, πολιτιστικούς- αθλητικούς συλλόγους και κοινωνικές ομάδες αποδείξαμε ότι το «ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» ανήκει σε όλους τους Ιθακήσιους και τις Ιθακήσιες.
Στη διάρκεια της θητείας μου ως Δημάρχου Ιθάκης υλοποιήθηκε το προεκλογικό μας πρόγραμμα σχεδόν στο σύνολό του: οικονομικό νοικοκύρεμα του Δήμου, αποτελεσματική διεκδίκηση πόρων, έργα που σχεδιάζονται, ολοκληρώθηκαν ή δημοπρατούνται τώρα, παρεμβάσεις σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν στο Νησί μας, προτεραιότητα στην καλύτερη εξυπηρέτηση του Πολίτη, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας.
Στη διάρκεια της πρώτης θητείας αυτής της Δημοτικής Αρχής δημιουργήθηκε ακόμη και σε ζητήματα μείζονος σημασίας μια μεγάλη συναίνεση πολιτών, η οποία άντεξε στο χρόνο, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά.
Θεωρώντας ότι το αποτύπωμά μας στο Νησί της Ιθάκης είναι θετικό, σας καλώ όλους και όλες να συμπορευτούμε ακόμα μια φορά, χωρίς κομματικά στεγανά, ταμπέλες και έριδες, διεκδικώντας μια καλύτερη ζωή για όλους.
Ως Δημοτική Παράταξη ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και θα συμμετέχουμε στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.
Η παρουσία μου, ως επικεφαλής και η προσωπική μου δέσμευση θα αποτελεί την εγγύηση για τη συνέχιση αυτής της προσπάθειας προόδου του τόπου μας”.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ Γερ. ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Ιθάκης
Επικεφαλής Δημοτικού Συνδυασμού «ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

ΠΗΓΗ:«ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

Να σημειωθεί ότι ο κ.Στανίτσας, έκανε σήμερα σχετικές δηλώσεις στην ΕΡΤ Ζακύνθου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος