Ο Στ. Κοντονής για ενίσχυση Δήμου Ζακύνθου – Αστυνομίας

Δήλωση του Βουλευτή Ζακύνθου Σταύρου Κοντονή

“Το Υπουργείο Εσωτερικών, στο πλαίσιο του Προγράμματος <>, ανακοίνωσε τις νέες χρηματοδοτήσεις των Δήμων της χώρας συνολικού ύψους 11.653.229,30 ευρώ.
Ο Δήμος Ζακύνθου χρηματοδοτείται με 225.000 ευρώ για την προμήθεια μηχανημάτων έργου, πράξη που καλύπτεται 100% από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εσωτερικών.
Παράλληλα, εντός του επόμενου μήνα, η Αστυνομική Διεύθυνση της Ζακύνθου θα ενισχυθεί με οχτώ ακόμη αστυνομικούς, στο πλαίσιο των μεταθέσεων που αποφασίστηκαν από την Ελληνική Αστυνομία.
Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, με συντονισμένες προσπάθειες, ενισχύει αποτελεσματικά τις υποδομές του νησιού, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Ζακύνθου.
Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν καλά το έργο της σημερινής κυβέρνησης, καθώς διαπιστώνουν τη δημιουργία μιας σειράς υποδομών τα τελευταία χρόνια, σε αντιδιαστολή με την αδράνεια και την εγκατάλειψη που είχαν βιώσει με τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Γι αυτό το λόγο, οι αντιπολιτευτικές κραυγές τόσο εντός, όσο και εκτός της Ζακύνθου, προκαλούν την θυμηδία και την αγανάκτηση όλων των λογικώς σκεπτόμενων κατοίκων του νησιού, οι οποίοι προϊόντος του χρόνου, διαπιστώνουν το έμπρακτο ενδιαφέρον της κυβέρνησης, γεγονός που θα αποδειχτεί και στις επερχόμενες εκλογές”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος