«Ζάκυνθος με Φιλότιμο»: Διακήρυξη αρχών – Οι πρώτοι υποψήφιοι

Σε διακήρυξη αρχών προχώρησε μια νέα δημοτική κίνηση με την χαρακτηριστική ονομασία «ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ», η οποία, διεκδικεί τον Δήμο Ζακύνθου, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ δημοσιοποίησε και τα πρώτα 20 ονόματα των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που πλαισιώνουν στην παρούσα φάση το ψηφοδέλτιο της κίνησης αυτής.

Μεταξύ άλλων, στην εν λόγω διακήρυξη, επισημαίνεται ότι:
“Σκοπός της δημοτικής μας κίνησης είναι: Η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση κάθε ΦΙΛΟΤΙΜΟΥ και προοδευτικού συμπολίτη και συμπολίτισσας μας, που βλέπει, θλίβεται, οργίζεται και ντρέπεται για την κατάντια, την απαξίωση και την προϊούσα εξαθλίωση όπως και την ατιμωρησία των υπευθύνων αυτής της τραγικής μορφής του νησιού μας.
Επιθυμεί με την επιλογή του να παραμεριστούν για πάντα όσοι επί τόσα χρόνια μας εμπαίζουν εγωιστικά και προκλητικά και εν τέλει να συμβάλει αποφασιστικά στην κοινή προσπάθεια, για τη λύση ζωτικών προβλημάτων της καθημερινότητας, με σκοπό να γίνει η ζωή μας πιο ανθρώπινη και η κοινωνική συνύπαρξη αξιοπρεπής και πολιτισμένη.

Καλούμε τους συνδημότες και τις συνδημότισσες μας να περιηγηθούν στην πόλη και τα χωριά μας, να εστιάσουν στα σημεία και τα στοιχεία που αποδεικνύουν την πικρή διαπίστωση της εξοργιστικής αδιαφορίας, της απάθειας, της εγκατάλειψης και του εμπαιγμού… των ίδιων και των ίδιων εκλεγμένων (μέχρι σήμερα) παραγόντων της πολιτικής ζωής του τόπου μας, από τις πιο μικρές ελλείψεις που η ικανοποίηση τους δεν απαιτεί χρόνο, χρήμα, κόπο, αλλά ΦΙΛΟΤΙΜΟ.

Στόχοι μας αδιαπραγμάτευτοι είναι:
Η άμεση επίλυση των προβλημάτων και ελλείψεων, στην υγεία, την καθαριότητα, την παιδεία, την αποχέτευση, την ύδρευση, το οδικό δίκτυο, την προστασία του περιβάλλοντος και των ακτών μας και τον πολιτισμό.
Πρέπει επί τέλους να αφήσουμε για πάντα στο παρελθόν τους οικτρά αποτυχημένους και πολλαπλά δοκιμασμένους πολιτικούς και τους παρατρεχάμενούς τους.
Ενωμένοι με φιλότιμο, αγάπη για τον τόπο μας και ανιδιοτέλεια να εργαστούμε για να χαράξουμε καινούργια πορεία, για εμάς και τα παιδιά μας, με απώτερο σκοπό να γίνει πάλι το νησί του Σολωμού, του Κάλβου και του Αγίου μας ο παράδεισος που ήταν κάποτε”.

Οι πρώτοι υποψήφιοι
Οι πρώτοι είκοσι υποψήφιοι της ανεξάρτητης κίνησης δημοτών «ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ» με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Πάστρα (Καπετάνιο- Επιχειρηματία)- ο οποίος παραχώρησε σχετική συνέντευξη στην ΕΡΤ Ζακύνθου-είναι οι ακόλουθοι :

▪ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (Φοιτητής)
▪ ΒΑΡΩΤΣΗ ΕΙΡΗΝΗ (Οικιακά)
▪ ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (Εμπορος)
▪ ΓΕΩΡΓΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (Γιαννίκος) (Ελ. Επαγγελματίας)
▪ ΔΑΦΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (Φωτογράφος)
▪ ΚΑΡΔΑΡΗ ΠΟΛΥΤΙΜΗ(Πωλίνα) (Μοντελίστ – Σχεδιάστρια)
▪ ΚΟΥΡΜΠΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (Καθηγητής)
▪ ΛΑΖΑΝΗ ΜΑΡΙΝΑ (Ιδ. Υπάλληλος)
▪ ΛΥΜΟΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Συνταξιούχος)
▪ ΜΙΣΑΗΛΙΔΟΥ ΓΩΓΩ (Αξ. Ε.Ν.)
▪ ΜΠΕΛΝΤΕΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (Επιχειρηματίας)
▪ ΠΑΠΑΝΙΚΗΤΑΣ ΠΕΤΡΟΣ (Τουριστικός Πράκτορας)
▪ ΠΥΛΑΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ (Ελ. Επαγγελματίας)
▪ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Φοιτητής)
▪ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ (Προγ/στρια Η/Υ)
▪ ΡΟΥΣΕΛΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ιδ. Υπάλληλος)
▪ ΣΕΜΙΤΕΚΟΛΟΣ ΣΙΦΗΣ (Ελ. Επαγγελματίας)
▪ ΣΟΥΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Επιχειρηματίας)
▪ ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Ιδ. Υπάλληλος)
▪ TIMMERMAN ELLEN (Marketing)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος