Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ποτάμι: Τα χρόνια περνούν και η επένδυση στο Ελληνικό παραμένει «παγωμένη»

Με τα λόγια δεν γίνονται επενδύσεις. Χρειάζεται εκτός από το ξεπέρασμα ιδεοληψιών, αποφασιστικότητα και ικανότητα. Και τέτοια στοιχεία δεν διαθέτουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, τονίζει το Ποτάμι.

Ποτάμι: Τα χρόνια περνούν και η επένδυση στο Ελληνικό παραμένει «παγωμένη»

Η συνεδρίαση του ΚΑΣ για το Ελληνικό αναβλήθηκε χθες για τρίτη φορά. Οι μήνες περνούν, τα χρόνια περνούν οι δημόσιες υπηρεσίες συνεδριάζουν και ξανασυνεδριάζουν, η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, παραμένει παγωμένη, σημειώνει μεταξύ άλλων το Ποτάμι σχολιάζοντας τη χθεσινή εξέλιξη με το Ελληνικό.

Οπως αναφέρει το κόμμα, «ο πρωθυπουργός καλεί τους επενδυτές που έδιωχνε μέχρι χθες να έρθουν στην Ελλάδα, η κυβέρνηση λέει ότι θέλει να προχωρήσει το έργο στο Ελληνικό και δηλώνει δυσαρεστημένη από τις καθυστερήσεις, αλλά αποτέλεσμα μηδέν.

Είναι όμως η κυβέρνηση που προΐσταται των δημόσιων υπηρεσιών κι αυτή που δείχνει παντελώς ανίκανη να ξεμπλοκάρει τις διαδικασίες με κίνδυνο τη ματαίωση της επένδυσης. Με τα λόγια δεν γίνονται επενδύσεις. Χρειάζεται εκτός από το ξεπέρασμα ιδεοληψιών, αποφασιστικότητα και ικανότητα. Και τέτοια στοιχεία δεν διαθέτουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Πιθανή ματαίωση θα ικανοποιήσει πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμη και τώρα αντιδρούν λυσσαλέα, αλλά θα βλάψει σοβαρά τη χώρα και θα στερήσει σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους τη δυνατότητα να βρουν δουλειά».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v